Uygun fiyatlı yeni akıllı telefon Nokia 2.4 geliyor - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı yeni akıllı telefon Nokia 2.4 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 10:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektöründe yapmış olduğu atılımları ile teknoloji dünyasına yeniden giriş yapan Nokia, yeni serisi ile yüksek batarya kapasitesi ve uygun fiyatı ile yeniden pazarda yerini alıyor. Ucuz fiyatı ile sizi iki gün boyunca idare edebilecek kapasitede bir pil ömrüne sahip Nokia 2.4 ile ilgili olarak ilk detaylar belirlenmiş oldu. HMD Global'in telefon hakkında vermiş olduğu bilgilere bakılırsa bu akıllı telefon aile büyüklerine yakışır bir şekilde olacak.

Giriş seviyesi olarak tabir edilebilecek olan seride 5G desteği yer almıyor. Fiyatının son derece düşük olması sebebi ile bu eksiklik göz ardı edilebilir.

Sony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık antlaşmaSony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık antlaşma

Uygun fiyatlı Nokia 2.4 için ilk detaylar

Akıllı telefonda 5G desteği yer almayacak. LTE desteği sunan telefonlar arasında fiyatı ile dikkat çekebilme potansiyeli bulunuyor. 130$ fiyat etiketinden satışa çıkması beklenen akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulacağı fiyatın 1400 TL altında olacağı düşünülüyor. Telefonun en dikkat çeken yanı 4380 mAh gücünde bataryaya sahip olması. Bu fiyat etiketi ile sizin en az bir en fazla üç gün idare edebilecek bir telefona sahip olabilirsiniz.

FCC tarafından TA-1277 model numarası ile listelenen akıllı telefon gelecek günlerde Nokia 2 serisinin diğer modelleri ile detaylandırılabilir. Nokia 2.4 için şu an az detay bulunuyor olsa da önümüzdeki günlerde bu durum değişiklik gösterebilir. Telefonun bu yılın Eylül ayında satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Beklenen diğer amiral gemisi modellerin arasında uygun fiyatlı bir telefon görmek tatlı kıvamında olacaktır.


Samsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası olduSamsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası oldu

PAYLAŞ