Uygun fiyatlı tablet: Reeder M7 Go - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı tablet: Reeder M7 Go

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 07:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Teknoloji pazarına birçok ürünün çıkmasıyla talebe yönelik özelliklerin ürünlere eklenmesi gündeme geliyor. Bazı teknolojik ürünlerin satın alınmasında önemli kriterlerin bulunduğu görülüyor. Bu kriterlerin içerisinde üretim merkezleri, özellikleri ve fiyatları yer alıyor. Teknolojik cihaz üretimi ile Türkiye pazarında önemli bir yeri olan reeder, yeni tablet modeli M7 Go'yu kullanıcıyla buluşturdu. Piyasada önemli rakip modellerin olması ile yerli tablet uygun fiyatı ile dikkat çekti. Tabletin model 4 çekirdekli 1.3 GHz gücünde MT8167 işlemcisi, 1 GB RAM, 1024 x 600 piksel 7 inç çözünürlüklü IPS ekranı ve Android 7.0 işletim sistemi ile beğenilenler arasına girmeyi başardı.

Gelişmiş Donanım Özellikleri

Güçlü donanım özelliklerine sahip olan Tablet, kullanıcının oyun oynama isteğini ve film izleme gibi birçok aktivitesini sorunsuz halledildiği belirtiliyor.

Çift kamera özelliği

Tabletin çift kameralı oluşu fotoğraf ve video çekiminin rahatlıkla yapıldığını gösteriyor. Arka kameranın 2 MP çözünürlükte olduğu biliniyor. Ön yüzünde de aynı 2MP  çözünürlükte kamera bulunuyor.

Pil ve kapasite seçenekleri

Pil kapasitesini 2200 mAh olduğu bilinen tabletin kullanımının kısa sürmediği söyleniyor. Ürünün depolama alanın 8 GB depolama kapasitesinin olması ile birlikte SD bellek kartı yuvasıyla bu kapasitenin arttırılması olanağı veriliyor.

 

Tablete Android 7.0 NOugat desteği yüklü bir biçimde geliyor. Bu işlemci ile tablet birçok özelliği gerçekleştirebiliyor. Birçok uygulamayı da desteklediği belirtiliyor.

M7 Go özellikleri

1 GB RAM

8GB dahili hafıza

Wİ-Fİ ve bluetooth desteği

2200 mAh pil

3,5 mm kulaklık

Çift kamera özelliği

 

 





PAYLAŞ