Uygun fiyatlı Samsung Galaxy Note hakkında yeni gelişmeler - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy Note hakkında yeni gelişmeler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 16:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji lideri Samsung geçtiğimiz aylada tanıttığı Galaxy Note 10 ailesiyle teknoloji dünyasının tüm ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikleriyle üst seviye bir amiral gemisi olan Note 10 fiyatıyla da cep yakıyordu. Bu konuya bir çözüm getirmek isteyen şirket uygun fiyatlı bir Galaxy Note cihazını pazara çıkaracağı açıklamasında bulunmuştu. Merakla beklenen note ailesinin yeni üyesi hakkında yeni bilgilerde gelmeye başladı

Bildiğiniz üzere Samsung pazara çıkardığı Note ailesiyle oldukça dikkat çekiyor. İlk Note serisi telefonlardan beri Note ailesinde teknolojinin sınırlarını zorlayan marka en son Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Plus ve Galaxy Note 10 Plus 5G’yi piyasaya sürmüştü. Bu modeller arasında ek olarak uygun fiyatlı bir Galaxy Note üzerinde de çalışmaya başlayan Samsung’un yeni modeli hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Sızıntılara göre ailenin yeni üyesi şimdilik kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.

Dünyada bir ilke imza atacak olan yeni Samsung Galaxy Tab S6 müjdesiDünyada bir ilke imza atacak olan yeni Samsung Galaxy Tab S6 müjdesi

Yeni Galaxy Note ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

Bazı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre ailenin yeni üyesinin Galaxy Note 10e olacağı yönünde de ciddi söylentiler var. SM-N770F koduyla bilinen yeni modelin global pazarda da alıcısıyla buluşması bekleniyor. Pazara hangi isimle çıkacağı henüz netleşmeyen modelin Galaxy Note 10 Lite adın taşıyacağı yönünde söylentilerde gelmeye başladı. Görünüşe göre şimdilik iki model ismiyle anılan Note ailesinin yeni üyesinin isminin ne olacağının kesinleşmesi için biraz daha beklememiz gerekecek. Note ailesinin diğer ürünlerinde olduğu gibi bir S Pen’e sahip olacak cihazın S Pen özellikleri de henüz bilinmiyor. Ancak özellikleriyle Note standartlarını düşürmeyecek olduğu düşünülüyor. Tabi şuanda Türkiye pazarında ki Note 10 ailesinin başlangıç fiyatının 9.899 TL olduğu düşünüldüğünde yeni Note cihazının uygun fiyatı sayesinde daha çok kullanıcıya hitap edeceğini söylemek mümkün. Samsung’un yeni Note üyesini 2020 senesinde tanıtacağı yönünde de ciddi söylentiler var.

Yeni modellerde Galaxy S ve Galaxy Note ayrımı bitecek mi?

Galaxy Note efsanesi nasıl doğdu? İlk günden bugüne Note serisi

Yeni note ailesi hakkında gelen sızıntıların yanı sıra, güvenilir sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass tarafından Samsung’un 2020 senesinde Galaxy S ve Galaxy Note arasındaki ayrımı da bitirerek iki seriyi ortak bir isimde birleştireceği yönünde de ciddi iddialar var. Hatta Galaxy S11 modeli ile başlayacağını düşünülen birleşmede Galaxy S11’in Galaxy One adıyla pazara sürüleceği de söylenmekte. Blass bu konuda her ne kadar emin konuşsa da, iki seriyle farklı kullanıcı kitlesine hitap eden markanın böyle bir karar alıp almadığı yönünde henüz resmi bir açıklama yok.


Merakla beklenen Samsung Galaxy S11 çıkış tarihi sızdırıldıMerakla beklenen Samsung Galaxy S11 çıkış tarihi sızdırıldı
Samsung Galaxy Note 10 özelliği Windows 10'a geldiSamsung Galaxy Note 10 özelliği Windows 10'a geldi

PAYLAŞ