Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M12 satışta: Fiyatları ve özellikleri - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M12 satışta: Fiyatları ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-22 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni Galaxy M12 modeli piyasaya sürüldü ve model Türkiye’de satışa çıktı. Giriş seviyesi özelliklerinin yanı sıra 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olan bu cihaz fiyatıyla dikkatleri çekecek gibi duruyor. Özellikle giriş ve orta seviye telefon pazarında Xiaomi ve Realme gibi Çinli markalardan büyük yükselişler sonrasında Samsung’da hamleler yapmaya devam ediyor. Giriş seviyesi tarafındaki rekabete ortak olmak isteyen Samsung, çerçevesiz ekran yapısında M ve A serilerine geçiş yapmıştı. Şimd ise M serisine yönelik yeni bir model Türkiye’de satışa çıktı.

Galaxy M10 serisinin son modeli olan Galaxy M12, Galaxy M11 cihazına göre oldukça gelişmiş özellikler ile geliyor. Artık bu modelde Samsung’un kendi üretimi Exynos 850 işlemcisi bulunuyor. Bir önceki nesile göre oldukça güçlenmiş olan bu model AnTuTu tarafında 110.000 seviyelerinde puan almayı başarıyor. Modelde 6.4 inç büyüklüğünde 720x1600 HD+ IPS bir ekran bulunuyor. Galaxy M11 gibi görünen bu model giriş seviyesi modellerden alışık olunan 90 Hz yenileme hızı ile geliyor.

Samsung Display gelecek ekran teknolojilerini tanıttıSamsung Display gelecek ekran teknolojilerini tanıttı

Samsung Galaxy M12, Türkiye’de satışa çıktı

Cihazın kamera tarafında F2.0 diyafram değerli 48 MP’lik Samsung S5KGM2 sensör kamerası yer alıyor. Ayrıca 5 MP ultra geniş açı kamera, 2 MP derinlik kamerası ile 2 MP portre kameraları yer alıyor. Ön tarafta ise 8 MP selfie kamera yer alıyor. Cihazda 6000 mAh’lik 15 watt şarj yer alırken, Blutooth 5.0 teknolojisi ile beraber NFC desteği de bulunuyor. Modelin arka tarafında parmak izi tarayıcısı yer alırken 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama seçeneği yer alıyor. Bu model 2499 TL olurken, 4 GB RAM ve 128 GB hafızalı versiyon ise 2699 TL seviyesinde yer alıyor.


Google, Samsung ve Fitbit Wear için birleşiyor Google, Samsung ve Fitbit Wear için birleşiyor 
Samsung akıllı saatlerinde Google'ı kullanacakSamsung akıllı saatlerinde Google'ı kullanacak

PAYLAŞ