Uygun fiyatlı OnePlus 9R geliyor - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı OnePlus 9R geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-19 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

23 Mart tarihinde piyasaya sürülecek olan OnePlus 9 serisinin içerisinde yer alması beklenen bütçe dostu modeli OnePlus 9R son rapor ile beraber onaylandı ve ortaya çıktı. Modelin ilk etapta Hindistan pazarına özel olarak satışa çıkması bekleniyor. Çinli üretici marka OnePlus, 23 Mart tarihinde OnePlus 9 serisini piyasaya sürecek. Bu yeni serinin çıkış tarihi yaklaştıkça model hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. OnePlus 9 serisine dair gelen en yeni detaylarda bu yıl 2 telefon olmayacak ve şirket tam 3 farklı segmente sahip modelini sunacak.

23 Mart tarihinde tanıtılması beklenen OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro modellerine ek olarak serinin daha düşük kaliteli bir sürümü OnePlus 9R’de tanıtılacak. Bugüne kadar bazı detayları yer alsa da, OnePlus 9R’nin geleceği henüz netleşmemişti. Ancak sonra rapor ile fiyat-performans modeli de olması beklenen bu modelin geleceği doğrulanmış oldu. Bu modelinde seriye ek olarak 23 Mart tarihinde tanıtılması bekleniyor.

OnePlus 9'un kamerası ve tasarımı ortaya çıktıOnePlus 9'un kamerası ve tasarımı ortaya çıktı

OnePlus 9R modeli yeni seri içerisinde olacak

Çinli üretici marka OnePlus’ın bu yeni akıllı telefon serisinin uygun fiyatlı olması beklenen OnePlus 9R modelinin ilk etapta Hindistan pazarına özel üretileceği belirtiliyor. Qualcomm’un Snapdragon 690 işlemci seti ile gelmesi beklenen 9R’de 8 GB’ kadar RAM ve 128 GB depolama alanının bulunması bekleniyor. 6.5 inç büyüklüğünde FHD+ ekran ile gelmesi beklenen modelde 90 Hz yenileme hızı yer alması bekleniyor. Diğer yandan kamera noktasında arka tarafta F1.7 diyafram değerine sahip 64 MP ana kamera ve 8 MP ultra geniş açılı lens yer alacak. Cihazın arka kamerasında sensör farkları olacak mı henüz bilinmiyor.

OnePlus 9R modelinin ilerleyen dönemlerde ülkemizde satışta olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.


OnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şarjla geliyorOnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şarjla geliyor

PAYLAŞ