Uygun fiyatlı Nokia 1.3'ün özellikleri netleşiyor - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Nokia 1.3'ün özellikleri netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 15:20:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Nokia tarafından üretilen yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonun çıkış tarihi ertelenmişti. Nokia 9.2 adı ile beraber kullanıcıların karşısında çıkmaya hazırlanan bu amiral gemisinin Nokia 9 PureView’un geliştirilmiş bir model olacağı daha önce de konu ile ilgili elde edilen bilgiler arasındaydı. Bu bilginin ardından HDM Global, bütçe dostu akıllı cep telefonu kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Şu an için TA-1207 model numarası ile adından söz ettiren Noekia 1.3, selefinin geliştirilmiş bir modeli olarak da satışa sunulacağı da dile getirildi.  

Qualcomm’un Snapdragon 215 işlemci sisteminde gücünü alacağı düşünülen söz konusu bu akıllı cep telefonda 2.920 mAh kapasiteli pil yer alacağı dile getirildi. Bu amiral gemisi nitelikli cihazın ekran boyutu 5,7 inç ya da 5,8 inç olacağı dile getirildi. Güncel Android sürümü ile beraber tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlandığını düşündüğümüz Nokia 9.2'nin detaylı özellikleri ve fiyat bilgisi henüz açıklanmış durumdadır değildir. Gelecek ay içerisinde Barcelona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtımının yapılacağı dile getirilen telefonun uygun fiyat etiketi ile kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. 

Nokia'dan amiral gemisi nitelikli telefon

Akıllı cep telefonu dünyasının her geçen gün daha da geliştiğini ve birbirinden farklı özelliklere sahip olan akıllı cep telefonları ile karşılaştığımız bir süreçteyiz. Nokia'da bu pazarın içerisinde yer alıp kendi akıllı cihazlarını tüketicinin beğenisine sunuyor. Bu yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacağı iddia edilen Nokia 9.2 adlı akıllı cihaz hakkında son gelen bilgilere göre cihaz sonbahar aylarında tüketicinin beğenisini kazanacak. 

Snapdragon 865 işlemci sistemi üzerine kurulacağı dile getirilen Nokia 9.2'de 5G bağlantısının olma ihtimali de olduğundan çok daha yüksektir. Cihazın kamera kısmında ise çeşitli gelişmeler ile geliştirileceği söylenen Nokia 9.2 ile ilgili iddia şu an için bu kadar ile sınırlıdır. Nokia 9.2 hakkında yeni detaylar yakın zaman içerisinde geleceğini düşünüyoruz.  

 





PAYLAŞ