Uygun fiyatlı Motorola G20 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Motorola G20 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Motorola, giriş/orta seviye yeni modeli olan Moto G20 modelini resmi olarak duyurdu. Fiyatına göre dikkat çekici özelliklere sahip olan bu model, Unisoc T700 işlemci ile kafa karıştırıyor olsa da, pazarda dikkat çekmesi bekleniyor. Modelin Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor. Motorolan, Avrupa pazarı için yeni giriş seviyesi Moto G20 modelini resmi olarak duyurdu. Özelliklerine göre kabul edilebilir bir model olan bu cihaz, neler sunuyor gelin bakalım.

Motorola Moto G20, 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekran ile geliyor. HD+ çözünürlük sunan bu ekran 90 Hz yenileme hızına sahip olurken, yüzde 87 ekran/gövde oranına sahip durumda. Çentikli ekranda 13 MP çözünürlük sunan modelde HDR, portre çekim ve Night Vision gibi özellikleri bulunuyor. Modelin parmak izi okuyucusu ise modelin arka tarafında yer alıyor.

Motorla Razr'ın sipariş tarihi resmi olarak açıklandıMotorla Razr'ın sipariş tarihi resmi olarak açıklandı

Motorola Moto G20 resmi olarak duyuruldu

Motorola Moto G20, sekiz çekirdekli Unisoc T700 adlı bir işlemciden güç alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olurken farklı RAM ve depolama seçeneklerinin de olması bekleniyor. 1 TB’ye kadar microSD kart desteğine sahip olan bu model, işletim sistemi ile de memnun etmesi bekleniyor. Öyle ki Moto G20, Android 11 işletim sistemi ile geliyor. Bu akıllı telefonda 5000 mAh kapasiteye sahip bir pil yer alırken, 10 watt değerinde hızlı şarj desteği bulunuyor.

Bu yeni giriş seviye modelinin arkasında 4’lü kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik kamerası ve 2 MP makro kamera bulunuyor. Yapay zeka desteğine sahip olan bu modelin yüksek bir performans sergilemesi bekleniyor.

  • Ekran: 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD, HD+, 90 Hz tazeleme oranı
  • İşlemci: Unisoc T700
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB (1 TB'ye kadar microSD)
  • Ön Kamera: 13 MP
  • Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
  • Batarya: 5.000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 11
  • Bağlantı: Çift SIM 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS/A-GPS, 3,5 mm kulaklık portu, USB Type-C



Motorla Edge'nin fiyatı açıklandıMotorla Edge'nin fiyatı açıklandı
DuckDuckGo: Google arama motorlarını istismara zorluyorDuckDuckGo: Google arama motorlarını istismara zorluyor

PAYLAŞ