Uygun fiyatlı James Donkey'in 6 sevilen ürünü - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı James Donkey'in 6 sevilen ürünü

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-16 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının geliştirilmesiyle beraber büyük popülerlik kazanan oyuncu ekipmanları bugün birçok farklı marka tarafından üretiliyor. Oyuncuların, oyun performanslarını artıracak oyunlara olan ilgisi her geçen gün daha da artıyor ve alternatifler arasından ihtiyaca ve bütçeye en uygun tercihler yapılması bekleniyor. Oyuncu donanımı üretimi konusunda başarılı bir isim olan James Donkey’in mouse, klavye, oyuncu aksesuarı ve ssd gibi donanım ürünleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

James Donkey donanım ürünleri

  • 144 Hz Oyuncu Monitörü
  • 610S Mekanik Oyuncu Klavyesi
  • JD240 LE SATA III SSD Disk
  • 112i Optik Oyuncu Mouse
  • 008 7.1 Oyuncu Kulaklığı
  • 712 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı

James Donkey oyuncu monitörü

Etiket fiyatı 1599 TL olan James Donkey monitör, 144 Hz yenileme hızına sahip olurken 24 inç boyutuyla tasarlandı. Özellikle 23.8 ve 24 inçlik monitörler espor dünyasında en çok tercih edilen monitörlerin başında gelir. Oyuncular için oldukça önemli olan tepkime süresi ve yenileme hızı değerlerinde de monitör ön plana çıkmayı başarıyor. Günümüz oyuncuları için normalleşmeye başlayan 144 Hz yenileme hızı, bu monitörde yer alır. Monitörün tepkime süresi ise 1 milisaniye olarak  belirlendi. Bu sayede oyuncular minimum gecikme ile daha hızlı bir oyun deneyimi yaşayabilirler. Monitörün çözünürlüğü ise Full HD 1080 yani 1920x1080 olarak belirlendi. Monitörde ışık hızını en aza indiren VA bir panel yer alıyor. 

James Donkey 610S mekanik oyuncu klavyesi

320 TL fiyat etiketine sahip olan 610S klavye, James Donkey'in en yüksek puan alan ürünlerinin başında gelir. Oyuncular için mekanik klavyeler normal bir hal aldı. Özellikle de artık oyuncular switchli tercihler yapmak istiyor. 610S modelinin birçok farklı renk switch alternatifi bulunuyor. Mavi, siyah veya kahverengi switchli modelleri olan 610S’in kaliteli AB materyalden yapılmış olan alüminyum bir kasası vardır. Klavye, sunduğu Rainbow Led aydınlatması ile şık bir görünüm yakalıyor. 

JD240 LE SATA III SSD Disk

James Donkey, SSD modelleri ile oldukça popüler olan bir isimdir. JD240 LE model SSD disk, üçüncü nesil SATA arabirimlerine de sahiptir. SATA III ile diğer SATA arabirimlerine göre daha yüksek bant genişliği hacmi ile daha yüksek okuma yazma hızlarına erişim sağlanabiliyor. Disk, 500 MB/s yazma ve 510 MB/s okuma hızı ile beraber geliyor. Disk 240 GB depolama alanına sahiptir. Diskte yer alan 3D NAND teknolojisi ile beraber takılma olmadan yüksek performanslı işlemler gerçekleştirir. 

James Donkey 112i optik oyuncu faresi

130 TL olaan James Donkey’in popüler mouse modellerinden biri olan 112i, uygun fiyat etiketi ile beğeni kazanıyor. Bu optik oyunculu fare, 3200 DPI'a kadar çıkabilir ve toplam olarak 6 adet tuşu vardır. Tuşlarda micro switch yer alıyor ve bunlar 5 milyon tıklama ömrüne sahiptir. 

James Donkey 008 7.1 oyuncu kulaklığı

James Donkey’in başarılı ürünlerinden biri olan bu oyuncu kulaklığı, 7.1 Surround teknolojisi ile konumsal hassasiyet sağlıyor ve oyun deneyimini daha da iyi hale getiriyor. Cihazda 53mm Neodimyum sürücüler yer alır. Bu sürücüler ile beraber cihaz kullanıcılara yüksek ses kalitesi sunuyor. Cihaz PC dışındaki diğer platformlarda da kullanım imkanı sunar. Kulaklık ayarlanabiir bir kafa bandına sahiptir. 

James Donkey 712 7.1 RGB ışıklı oyuncu kulaklığı

James Donkey’in beğenilen oyuncu kulaklıklarından bir diğer ise 712'dir. James Donkey 712 7.1 RGB oyuncu kulaklığı, özellikle de dış çevresinde bulunan RGB aydınlatmasıyla dikkatleri üzerine topluyor. Kulaklık için bir kontrol kumandası da bulunuyor. Bu kumanda yardımıyla çeşitli işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ