Uygun fiyatlı iPhone 9'dan üzücü haber geldi - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı iPhone 9'dan üzücü haber geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-26 15:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, bu yıl Eylül ayında 3 yeni iPhone ile kendisini gösterecekti. Bugüne kadar, şirket tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmese de bu duruma kesin gözüyle bakılıyordu. Apple'ın yeni iPhone'larına dair tanıtımdan önce pek çok bilgi sızdırıldı. Bunlardan bir tanesi de yeni iPhone modellerinin üçünün de Eylül ayında tanıtılacağı yönünde oldu.

Genel anlamda Apple'ın stratejisine bakılırsa da şirket her yeni modellerini Eylül ayında görücüye çıkarıyor. Eğer farklı bir planı varsa da iPhone X'te olduğu gibi Sonbahar'ın diğer aylarında bu planla kendisini gösteriyor. Fakat edinilen son bilgilere bakılırsa, Apple'ın uygun fiyatlı olarak geleceği bilinen 6.1 inçlik modeli, Eylül ayında tanıtılan modeller arasında yer almayacak.

iPhone'un 6.1 inçlik modeli, diğer iki modelden sonra çıkacak

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenilen 3 iPhone'u arasında en çok beklenen model, uygun fiyatlı 6.1 inçlik modeldi. Ortaya çıkan bilgilerde, diğer iki modelin OLED, 6.1 inçin ise LCD ekrana sahip olacağı söylenmişti ve cihazın bu nedenle diğer modellerden ucuz olacağının altı çizilmişti. Herkesin merakla beklediği bu modelin, Eylül'de değil Ekim ayında görülecek olması haberi ise bekleyenleri üzdü. Bilginin hangi kaynaktan elde edildiği açıkça belirtilmese de sağlam bir kaynak olduğu söyleniyor. Modelin tanıtımının bir ay gecikmesinin nedeni ise 6.1 inçlik iPhone'un ekranında çıkan bir problem nedeniyle, seri üretiminin gecikmiş olması oldu. Kaynaklar tarafından yapılan açıklamada 'LCD modelin 'dokunma' fonksiyonu için üretim verimi şu anda tatmin edici değil, ancak gelişiyor' deniliyor. Daha öncesinde bu modelin Kasım ayından önce çıkmama ihtimali de gündeme gelmişti. Bu durumdan anlaşılan, Eylül ayında Apple'ın OLED ekranları iPhone'ları görülecek.





PAYLAŞ