Uygun fiyatlı iPad'lerde, Face ID olmayabilir - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı iPad'lerde, Face ID olmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 14:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bu yıl piyasaya süreceği uygun fiyatlı iPAd’lerde, Face ID (yüz okuma) özelliğine yer vermeyebileceği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yılı oldukça verimsiz kapatan Apple, bu yıl için hazırlıklarına devam ediyor. Bilindiği üzere Apple, her yıl yeni iPhone’larını çıkardığı gibi, yeni iPad’lerini de tüketicilere sunuyor. Teknoloji devi, 2018 yılının Sonbahar aylarında en son iPad Pro modelini tanıtmıştı. Apple, 2018’de tanıttığı bu iPad Pro ile diğer tabletlerinden farklı bir tasarım anlayışı gütmüştü. Tasarım, birçok teknoloji tutkunun da hoşuna gitmişti ve 2019 yılında çıkacak olan uygun fiyatlı iPad’lerde de aynı tasarımın kullanılacağı umudu doğmuştu. Fakat böyle bir umut besleyenlerin, elde edilen son bilgilere göre umudu kırılacak gibi görünüyor.

Apple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı BaşardıApple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı Başardı

Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü

Apple'a Almanya'da yasak!

Uygun fiyatlı iPad’lerde Face ID yerine, Touch ID bulunabilir

Apple’ın yeni çıkaracağı uygun fiyatlı iPad modellerine dair, birtakım yeni bilgiler elde edildi. Uygun fiyatlı iPad’lerin tasarımı, geçtiğimiz yıl çıkan iPad Pro’dan farklı olacak. Bu bilgi, yazılımcı Steve Troughton-Smith tarafından, iOS 12.2 betasının incelenmesi üzerine ortaya çıkarıldı. Steve Troughton-Smith söylediğine göre yazılımcı, Face ID özelliğine sahip olmayan dört yeni iPad referanslarına erişti. Bu dört yeni modelde, Face ID yerine Touch ID olacağı ve tasarım anlamında da eski modellerin tasarımının görüleceği de Steve Troughton-Smith tarafından verilen bilgiler arasında.

Aynı kodda, yine yeni bir iPad Touch’a ait referanslar da bulunuyor. Apple’ı  bu yeni iPad Touch’ta neyi değiştireceği bilinmese de A8 işlemcisinin değiştirileceği öngörülüyor. Çünkü daha önce bu konuya ilişkin bazı haberler çıkmıştı. Son olarak Apple, bu yıl içerisinde bir de yeni bir iPad Mini’yi teknoloji dünyasına sunabilir. Görünüşe bakılırsa, Apple 2019 yılını iPad açısından oldukça hareketli geçirecek gibi görünüyor.  


Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!
Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!
Apple sürücüsüz otomobil teknolojisinde, duraklama dönemine mi geçiyor?Apple sürücüsüz otomobil teknolojisinde, duraklama dönemine mi geçiyor?

PAYLAŞ