Uygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-08 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’a yakın olan kaynaklardan olan Macotakara, şirketin bu yıl piyasaya sunacağı yeni iPad modeli ile alakalı bazı bilgiler paylaştı. Yeni iPad modelinin uygun fiyatı ile dikkat çekmesi beklenirken, tasarım olarak ise iPad Air 3 cihazına benzeyeceği iddia ediliyor. 9.nesil giriş seviyesi iPad modelinin 10.2 inç büyüklüğünde bir ekranla gelmesi bekleniyor. Bir önceki versiyona göre daha hafif ve ince bir tasarımla gelmesi iddia edilen bu tablet modelinin Touch ID parmak izi sensörüne sahip olması ve True Tone özelliğinin de bulunması bekleniyor. Ayrıca cihazda yansıma önleyici bir ekranın bulunması bekleniyor.

Yeni nesil iPad hakkında yeni detaylar

iPad 2020 Türkiye'de satışa çıktıiPad 2020 Türkiye'de satışa çıktı

Macotakara, iPad Pro modelinin tasarımının ayrı bir çizgide ilerleyeceğini söylerken, tablette yer alacak olan A serisi işlemcinin ise iyileştirilmiş bir performans ile geleceği belirtiliyor. Raporda tablette mini LED ekran teknolojisinin yer alacağına dair herhangi bir yazı geçmiyor. Ancak daha önceki ortaya çıkan detaylara göre mini LED ekran teknolojisinin iPad modellerde yer alacağı söyleniyordu. Mini-LED ekran sayesinde ise iPad cihazlardaki ekranın daha koyu siyah, daha yüksek parlaklık ve daha zengin renkler sunacağı ifade ediliyor. Daha iyi kontrast oranına sahip olması da beklenirken, ekran deneyiminin kullanıcılar için iyileşmesi bekleniyor.

Uygun fiyatlı bu yeni iPad cihazının 299 doladan satışa sunulacağı söylenirken, tablet 329 dolardan satışa sunulan modelden daha uygun fiyata sahip olacak gibi duruyor.


iOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandıiOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandı

PAYLAŞ