Uygun fiyatlı Honor Band 4 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Honor Band 4 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-06 09:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Huawei'nin alt markası olan Honor, Çin'de yaptığı bir etkinlikte yeni akıllı bilekliği olacak olan Honor Band 4'ü tanıttı. 14 gün batarya ömrüne sahip olarak diğer modellerden bir adım öne geçen akıllı bileklik, 50 metreye kadar su basıncına karşı dayanıklı. AMOLED ekranı ile oldukça başarılı bir tasarıma ve ekran kalitesine sahip olan akıllı bileklik ilk renkli ekrana sahip olan akıllı bileklik olacak.

İlk renkli ekrana sahip Honor Band 4

Bildiğimiz üzere akıllı bileklikler günümüzde oldukça işlevsel özelliklere sahip. Özellikle sporcuların daha çok kullandığı bu akıllı bileklikler, sporcuların kalp ritmini ölçebiliyor. Ayrıca akıllı bileklik içerisinde saat, GPS takip, nabız, uyku, aktivite takip özelliklerini de barındırıyor. Telefonunuza gelen herhangi bir bildirimi de gösterebilen klasik özelliklere sahip olan bu akıllı bileklik tasarım konusunda da önceki akıllı bileklere benziyor. Her ne kadar bugün Honor Band 4 tanıtılsa da, firmanın bir de Huawei Band 3 Pro isimli bir akıllı bilekliği gelecek. FCC'de ortaya çıkan bu cihazda ayrı özelliklere sahip. Bu özellikler; Nabız ölçer, 5 ATM basınca karşı dayanıklı, uyku takibi gibi birçok özelliğe sahip olacak. Çin piyasasında tanıtılan Honor Band 4'ün dünya piyasasına Huawei Band 3 Pro olarak çıkacağı söylentiler arasında. Eğer bu akıllı bilekliğin fiyatını bilmek istiyorsanız tam 29 dolar. Oldukça ucuz gibi gözüken bu fiyat ülkemizdeki dolar fiyatı ve vergilerin de üstüne eklenmesiyle fiyatında gözle görülür artışlar olacaktır. 

Fakat bu akıllı bileklikler parasını gerçekten hak ediyor. Telefonunuz yanınızda değilse ve ya şarja taktıysanız, o an bakamıyorsanız herhangi bir aramayı, mesajı, bildirimi görebilirsiniz. Ayrıca içerisinde bulunan nabız ölçer sayesinde nabzınızı kontrol edebilirsiniz. Özellikle sporcular, spor yaparken yanlarına telefon almıyor. Çünkü telefon yürüş ve ya koşma sırasında sürekli ağırlık uyguluyor ve rahatsız hissettiriyor. Bu yüzden yanlarına akıllı bileklik ve ya küçük MP3 çalar almayı tercih ediyorlar. Sizde spor yapıyorsanız ve ya spor salonuna gidiyorsanız kıyafetlerinizi koyduğunuz dolaba telefonunuzu koyabilir önemli gelişmeleri akıllı bilekliğinizden kontrol edebilirsiniz. Honor Band 4 hakkındaki gelişmeleri takip ederek sizlerle paylaşacağız.





PAYLAŞ