Uygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Uygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’da tıpkı Huawei kadar iddialı modeller sunmaya hazırlanıyor. Son olarak şirketi Nova 4 ve 48 megapiksellik kamerası ile dikkatleri çeken Honor View 20 modelleri ortaya çıkmışken, şimdi ise daha uygun fiyatlı bir model gözüktü. Honor’a ait olduğu ifade edilen üç yeni akıllı telefon modeli JAT-AL00, JAT-TL00 ve JAT-L29 model numaralarına sahip bu üç cihaz sertifikasyon kuruluşu olan TENAA kayıtları ile beraber ortaya çıktı. Bu üç model arasında olan uygun fiyatlı cihaz ise Honor 8A’a ait tasarım ve donanım detayları gözüktü. Gelin şimdi model kullanıcılara hem tasarım hem de donanım tarafında neler sunacak bakalım.

Honor 8A Hakkındaki Detaylar

Delikli Ekrana Sahip Honor View 20 SızdırıldıDelikli Ekrana Sahip Honor View 20 Sızdırıldı

Modelin son zamanlarda gözüken Honor View 20 ve Magic 2 modelleri gibi yenilikçi bir tasarıma sahip olmaması bekleniyor. Nitekim ortaya çıkan görsel bunu gösterirken tasarım çizgilerinin alışık olduğumuz Honor modellerine benzer olması bekleniyor. Cihazın sağ bölümünde güç ve ses tuşları yer alırken diğer yüzeyinde herhangi bir şey bulunmuyor. 3.5 mm’lik kulaklık girişinin de yer aldığı cihaz üst bölümünde bir Honor logosu barındırıyor. 13 megapiksellik tek bir kameraya sahip olduğu gözüken cihazın kamerayı sol üst köşeye koyduğunu görüyoruz. Diğer yandan modelde bir parmak izi tarayıcısı yer almıyor.

Modelin bu kapsamda yüz tanıma özelliğine sahip olması beklenirken Honor 8A hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret. Cihaz tasarımdan da anlaşılacağı üzere giriş seviyesi bir model olacağı için Snapdragon veya Kirin’in orta segment işlemcilerinden birinin güç vermesi bekleniyor. Giriş seviyesi bir Honor akıllı telefon arayanlar için yeni Honor 8A’nın mantıklı bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım model giriş seviyesi kategorisinde beklediği ilgiyi alacak mı göreceğiz.


Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8XKarşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X
48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı
A101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite MüjdesiA101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite Müjdesi

PAYLAŞ