Uygun fiyatlı en iyi Xiaomi telefonları - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı en iyi Xiaomi telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-09 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat performans konusunda lider olan Xiaomi markasına ait kullanışlı telefonlar hakkında listemizden bilgi edinebilirsiniz. 

En iyi Xiaomi telefonlar

Xiaomi Redmi 8A

Xiaomi Mi 11 Ultra'da Mi Band 5 ekranı kullanılacakXiaomi Mi 11 Ultra'da Mi Band 5 ekranı kullanılacak

Xiaomi Redmi 8A, başlangıç seviyesinde bir telefon olmasına rağmen oldukça şık ve modern bir görüme sahiptir. 6.22 inç boyutundaki geniş IPS LCD ekranıyla oldukça canlı renkler ve iyi bir çözünürlük sunuluyor. 8 çekirdekli Snapdragon 439 işlemci, 2GB RAM ve 32 GB dahili hafıza yer alıyor. 512 GB'a kadar harici hafıza kartıyla desteklenen Xiaomi Redmi 8A bu anlamda herkese yetebilecek bir depolama alanı potansiyeline sahiptir. Dahili olarak 5000 mAh bataryası ile oldukça uzun bir süre kullanılabilir. Hızlı şarj özelliğiyle de kısa süre içerisinde dolum sağlanır. 12 megapiksel çözünürlüğe sahip olan arka kamerası yapay zeka destekli olan modları ile oldukça etkileyici çekimler yapılabilir. Cihazın ön kamerası ise f/2.0 diyafram açıklığı ile düşük ışıklı ortamlarda bile yeterli bir görüntü performansı sağlıyor. 

Xiaomi Redmi 9C

Xiaomi Redmi 9C uygun fiyat etiketlerinin yanı sıra özellikleriyle de oldukça başarılı bir seçenektir. Kamera özellikleri ile ön plana çıkan Xiaomi Redmi 9C, arka tarafında ise tam 3 adet kameraya sahiptir. 13 megapiksel makro ve geniş açı kamerası ile oldukça iyi bir görüntü performansı sunuluyor. Yapay zeka destekli olan kamera modlarıyla gelen Xiaomi Redmi 9C, oldukça kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. 5 megapiksellik selfie kamerası da görüntülü görüşme, fotoğraf, video ya da canlı görüşmelerde iyi bir deneyim sağlıyor. 32 ve 64 GB dahili hafızalı versiyonları olan Xiaomi Redmi 9C, 512 GB’a kadar hafıza kartları da cihazda destekleniyor. 5000 mAh kapasiteye sahip olan bataryası oldukça uzun ömürlü olarak değerlendiriliyor. 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi markasının orta-üst seviye bir modeli olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro, uygun fiyatına rağmen üst düzey özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Oldukça kaliteli bir kamera deneyimi sunan Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 megapiksel bir ana kameraya sahiptir. Ana kamerasına ek olarak her biri ise sekiz megapiksel makro, geniş açı ve derinlik kamerası olmak üzere 4 kameralı bir yapı bulunuyor. 20 mgepiksel bir selfie kamerasına da sahip olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro, yapay zeka destekli olan kamera modları ile çok kaliteli bir görüntü imkanı sunuyor. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 4K 30 kare Full HD 60 kare ve ağır çekim özellikleri ile üst düzey video özellikleri ile geliyor. 6 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahip olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro 256 GB'a kadar hafıza kartlarını da destekliyor. 4500 mAh kapasişteli bataryası ile uzun bir kullanım sağlamanın yanı sıra 18W hızlı şarj desteği ile kısa bir süre içerisinde dolabilir. 

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T teknolojik özellikleri, şık tasarımı ve eşsiz özellikleriyle üst seviyeli bir telefondur. Cihazın arka kısmında 48 MP'lik ana kamera, 16 MP'lik ultra geniş açı ve 12 MP telefoto lens olmak üzere 3 kameralı bir sistem bulunuyor. Aynı zamanda 20 MP selfie kamerası da cihazda yer alıyor. Cihazın ön kısmında pop-up kamerası ile ekrandan yer çalınmıyor. Bu sayede ise telefon üzerinden video ya da film seyrederken tam ekran kullanabilirsiniz. Xiaomi Mi 9T, büyün kameralarında yapay zeka destekli olan çekim modları ile üstün bir görüntü kalitesine sahiptir. Ekran için saklanan parmak izi sensörü güvenlik sağlamanın yanı sıra oldukça hızlı ve stabil bir şekilde çalışıyor. 4000 mAh bataryası ile başarılı bir kullanım süresi sağlanıyor ve 27W Hızlı şarj özelliği ile 90 dakikada sıfırdan tamamen şarj oluyor. Kablosuz şarj özelliği bulunan Xiaomi Mi 9T 64 GB hafıza 6GB RAM ve 128 GB hafıza 8GB RAM olmak üzere 2 versiyon olarak satılıyor. 

 

 




Xiaomi amiral gemisi tablet üretecekXiaomi amiral gemisi tablet üretecek
Xiaomi Mi 11 Ultra su altında açılış yaptıXiaomi Mi 11 Ultra su altında açılış yaptı
Xiaomi Mi 11'in DxOMark sonucu hayal kırıklığı yarattıXiaomi Mi 11'in DxOMark sonucu hayal kırıklığı yarattı

PAYLAŞ