Uygun fiyatlı en iyi aksiyon kameraları - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı en iyi aksiyon kameraları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Aksiyon tutkunları için yararlı araçların başında gelen aksiyon kameraları, teknik açıdan güçlü cihazlardır. Her bütçeye uygun aksiyon kameraları konusunda bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Küçük boyutları ve yüksek kalitesi ile hareket halindeyken görüntü kaydetme özelliğine sahip olan aksiyon kameraları, en özel anları kaydetmenizi sağlamaktadır. Özellikle de spor veya gezi yapanlar için oldukça faydalı olan aksiyon kameraları, kayıt sırasında üstün performans sergilemektedir. 

En iyi aksiyon kameraları

Bütçe dostu fiyat etiketiyle ön plana çıkan aksiyon kameraları, özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken ürünlere kadar çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Her bütçeye uygun aksiyon kameraları hakkında bilgi edinmek için listeye göz atabilirsiniz.

GoPro Hero9 Black

Başarılı aksiyon kameraları üreticileri arasında yer alan GoPro’nun Hero9 Black modeli, bütçesi kısıtlı olmayanlar için ideal bir kullanım sunar. 5K 30 FPS video, 20 Megapiksel fotoğraf çekme özelliğine sahip olan bu cihaz, dijital görüntü sabitleme özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün, 4K çözünürlükte ise 60 FPS video kalitesi sunar. Bir diğer açıdan ise bu kamera, düşük ışıkta 4K, 1440p veya FHD çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. En iyi aksiyon kameraları listesinde, cihaz suya ve toza dayanıklılık konusunda da ön plana çıkıyor. Ürün, IP68 sertifikasına sahiptir. Söz konusu bu kameranın 10 metreye kadar su geçirmediği belirtiliyor. Aynı zamanda Hero9 Black, 1.720 mAh pile ev sahipliği yapıyor.

DJI Pocket 2

Listede yer alan diğer bir cihaz ise DJI Pocket 2. Söz konusu bu cihaz taşıma kolaylığı ve stabilizasyon konusunda son derece iddialıdır. 3. eksenli gimbal ile gelen bu cihaz, hareket halinde sarsılmaları kaydedilen görüntülere eklemiyor. Aynı zamanda bu özellik uzun pozlamalı çekimler için de avantaj sağlıyor. Diğer bir açıdan ise DJI Pocket 2, 4K 60 FPS video, 64 Megapiksel fotoğraf çekme yeteneğine sahip. Aynı zamanda cihaz ağır çekim modu için 1080P çözünürlükte 240 FPS video kayıt edebiliyor. Cihazın batarya kapasitesi ise 875 mAh'dır. 

Kodak Pixpro SP360

Bütçe dostu olmasıyla ön plana çıkan Kodak Pixpro, temel özellikleriyle ön plana çıkar. FHD video çeken bu cihaz, 16 Megapiksel fotoğraf çekme yeteneğine sahip. Modelin diyafram açıklığı ise f/2.8 değerindedir. 1.250 mAh pil kapasitesine sahip olan bu kamera, tek şarjla, 350 çekim ve FHD çözünürlükte 130 dakika video kayıt yapıyor. Listede yer alan bu kamera, hem FPS hem de çözünürlük nedeniyle profesyonellere hitap etmiyor. 

SJCAM SJ6 Legend 4K

Her bütçeye uygun oluşuyla ön plana çıkan en iyi aksiyon kameraları listesindeki bir diğer model ise SJCAM SJ6 Legend 4K'dır. 4K 24 FPS video çeken cihaz, fotoğraf tarafında 16 Megapiksel çözünürlük özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra cihaz, suya ve toza karşı dayanıklıdır. Hatta özel kılıfıyla birlikte 30 metreye kadar su geçirmiyor. Diğer bir açıdan ise cihaz 1.000 mAh batarya ile karşımıza çıkıyor. Bu pil, Wi-Fi açık şekilde 80 dakikaya, kapalıyken ise 110 dakikaya kadar kullanım sunuyor.

DJI Osmo Action 4K

Listenin bir diğer kaliteli ürünü Osmo Action, 4K 60 FPS video, 12 Megapiksel fotoğraf özelliğine sahiptir. HDR video desteğine sahip olan bu cihaz, RockSteady görüntü sabitleme teknolojisine sahiptir. Elektronik İmaj Sabitleme’yi farklı algoritmalarla birleştiren teknoloji, sarsıntısız görüntüler vaat ediyor. En iyi aksiyon kameraları listesindeki bu cihaz, dayanıklılık konusunda oldukça iddialıdır. Su geçirmeye dayanıklı olan bu ürün 11 metre derinliğe kadar su geçirmiyor.

 





PAYLAŞ