Uygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple için hareketli günler geçmeye devam ediyor. Şirketin gerçekleştireceği etkinlik tarihine az bir zaman kalan markanın yeni ürünü olması beklenen Apple Watch SE hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bilgilere göre 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan lansman ile beraber yeni akıllı saat Apple Watch SE modelini de göreceğiz. Bu yeni akıllı saat, ilk bilgilere göre EKG özelliğine sahip olmayacak. Apple’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile gerçekleşecek etkinlik tarihi resmi olarak belli olmuştu. Duyuruya göre yeni nesil ürünlerin tanıtılacağı etkinlik 15 Eylül tarihinde yapılacaktır. Apple’ın yeni iPhone 12 serisinin yanı sıra yeni akıllı saati Apple Watch 6 modelini de sunması bekleniyor.

Diğer yandan Apple’ın akıllı saat tarafında sadece Watch 6 ile değil bir de daha ucuz versiyonu olarak nitelendirilen Apple Watch SE modelini de göreceğiz.

Apple Watch ve iPhone 12 farklı etkinliklerde tanıtılabilirApple Watch ve iPhone 12 farklı etkinliklerde tanıtılabilir

Apple Watch SE hakkında yeni bilgiler

Apple’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Apple Watch SE modeli 40mm ve 44mm olarak iki farklı boyutla kullanıcılara sunulacak. Diğer yandan her iki modelde GPS ve LTE olmak üzere iki farklı seçenek göreceğiz. Toplamda dört farklı Apple Watch SE piyasaya sürülecek. Apple Watch SE, Apple Watch 4 tasarımına benzer bir yapıda gelecek. Ancak Apple Watch SE modelinin ucuz olma sebebi olacak. Öyle ki yeni akıllı saat, Apple Watch serisinin seviyen özelliği olan EKG ve Always on Display özelliklerine sahip olmayacak.

Diğer yandan Apple Watch SE’nin M9 çipine sahip olacağı belirtilirken, modele dair tüm detayların 15 Eylül tarihindeki etkinlik ile beraber netleşmesi bekleniyor. Tıpkı 2020 model iPhone SE modeli gibi Apple Watch SE’nin de dikkat çeken bir cihaz olması bekleniyor.


Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilirApple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir
Google Haritalar, üç yıl aradan sonra geri döndüğü Apple Watch'ta böyle görünüyorGoogle Haritalar, üç yıl aradan sonra geri döndüğü Apple Watch'ta böyle görünüyor

PAYLAŞ