Uygun Fiyata Sahip Galaxy S10 Gözüktü - Haberler - indir.com

Uygun Fiyata Sahip Galaxy S10 Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 13:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni amiral gemisi hakkında gelişmeler gelmeye devam ediyor. 2019’da görmemiz beklenen yeni Galaxy S10 serisi için şimdi ise uygun fiyatlı bir modeli ortaya çıktı. Her yıl olduğu gibi yeni nesil modellerde de Samsung’un üç farklı model sunması bekleniyor. Her üç modelde farklı teknik özelliklere ve birbirinden farklı fiyat etiketlerine sahip olacak. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen ilk bilgilere göre Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus cihazları haricinde birde uygun fiyatlı bir Galaxy S10’un detayları gözüktü. Tek kameraya sahip olacak Galaxy S10 modeli diğer Galaxy S10 modellerine göre RAM tarafında daha düşük olacak.

Galaxy S10 Serisi

Üç Farklı Galaxy S10 Modelinin Geleceği Belli OlduÜç Farklı Galaxy S10 Modelinin Geleceği Belli Oldu

Modellerin bu kapsamda Galaxy S10, Galaxy S10 Lite ve Galaxy S10 Plus olarak adlandırılması bekleniyor. Bu uygun fiyatlı modelin ortaya çıkışı ile beraber Samsung’un tıpkı Apple benzeri bir adım atacağı belli olmuş oluyor. Gelen ilk bilgilere göre Galaxy S10 Lite modelinde 6 GB RAM göreceğiz. SM-G970x model numarası ile gözüken bu uygun fiyatlı modelde 128 GB dahili depolama alanı göreceğiz. Ancak bir başka sızıntıya göre ise modelde 64 GB depolama olacağı da düşünülüyor. Serinin en alt modeli olacak olan Galaxy S10 Lite’da 5.8 inçlik AMOLEd bir ekran bizleri karşılayacak.

Cihazların sunacağı özelliklere geçmeden önce Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus’ın ise tasarım noktasında 6.1 inç ve 6.3 inçlik Sonsuz ekran tercih etmesi bekleniyor. Modeller ekrandan parmak izi okuma sistemine sahip olacakken bu süreçteki patent başvurularının devam ettiği sızıntılar ile biliniyor. 3 boyutlu bir kamera sistemi ile gelecek Galaxy S10 serisinde gelişmiş yüz tarama sistemi haricinde AR Emoji gibi özelliklerde gelişmeler yapılması bekleniyor. Kamera tarafında ise Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus’ta çift ön ve arka kamera göreceğiz.

Bu noktada Galaxy S10’un 12 megapiksellik F1.5 diyafram açıklığı ile beraber F1.9 diyafram değerli 16 megapiksellik ikinci kameranın yer alması düşünülüyor. Ön tarafta ise F1.9 diyaframa sahip 16 + 8 megapiksel olarak kamera göreceğiz. Cihazın fiyat etiketine dair henüz bir bilgi bulunmadığını belirtelim.


Galaxy S10'un Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyuculu Patenti GözüktüGalaxy S10'un Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyuculu Patenti Gözüktü

PAYLAŞ