Uygun Bütçeli Galaxy A10 Yakında Aramıza Katılacak - Haberler - indir.com

Uygun Bütçeli Galaxy A10 Yakında Aramıza Katılacak

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 09:20:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonu konusunda son derece zengin dönemler içerisinde yer alıyoruz. Fakat burada bir sıkıntı söz konusu ki piyasaya giren bir çok amiral gemileri denilen son teknoloji cihazlar el yakan fiyatlar ile satılıyor. Yeni çıkan cep telefonları kullanıcıları heyecanlandırsa da bununla beraber aynı zamanda fiyat açısında da üzüyor. Bunu göz önünde bulunduran Samsung üst düzey teknolojili ürünler tasarladığı gibi aynı zamanda orta segmentli ve uygun fiyatlı akıllı cep telefonlarını da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. A10 olarak adlandırılan uygun bütçeli akıllı cep telefonu gelişmiş özellikleri ile kullanıcıyı memnun edecek düzeyde. 

Bütçe dostu A10 kullanıcılarına kavuşmaya hazırlanıyor

Son zamanlarda piyasaya giren bir çok akıllı cihaz el yakacak fiyatlara sahip olup kısıtlı bütçeye sahip olan insanlara ulaşamıyordu. Bunu değerlendiren ve bu doğrultuda hareket eden teknoloji devi Samsung A10 ile hem bütçe dostu olduğunu kanıtladı hem de orta segmentli cihazlarda da başarılı olduğunu herkese kanıtladı. Güney Koreli teknoloji devi olarak her ürünü ile adından söz ettirmeyi başaran Samsung firması 2019 model Galaxy A serisi ile düşük bütçeli fakat kullanışlı özellikleri ile kullanıcıları memnun edecek düzeyde çalışmalara imza atıyor. Yakında piyasaya girecek olan A serisinin A10 modeli her geçen gün meraklı gözleri üzerine toplamayı başarıyor. 

Samsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun EdecekSamsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun Edecek

Ekran tasarımı olarak Infinity V kullanılan Galaxy A10 modeli kendi segmentinde olan rakiplere göre çok daha üst düzey ekran gövde oranına sahip olup kullanıcılarını şaşırtacak. Orta segment akıllı cihazlara göre oldukça başarılı bir çalışma olan Galaxy A10 modelinde bizleri bekleyen yeterli düzeyde özellik bulunuyor. Gerek tasarımı gerek donanımsal özellikleri ile orta segment sınıfının çok daha üstünde olan A10 fiyat olarak da diğer cihazlara göre çok daha iyi bir konumda.

Galaxy A10'un özellikleri 

HD Plus çözünürlüğe sahip olan ve bununla beraber aynı zamanda 6.2 inçlik ekran özelliği ile işlevsel bir kullanım sunmayı hedefleyen A10 modeli, 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Galaxy A10, 512GB’a kadar Micro SD kart desteğine de sahip olacak. Bu da cihazınızın depolama alanı ile ilgili her hangi bir sorun yaşamanızın önüne geçecek. Cihzın bütçesinin uygun olması donanımsal özellikleri ile de doğru orantılıdır. Cihazın arka kısmında ve ana ekran kısmında birer kamera bulunuyor.

Ekran kilidini açmak için her hangi bir parmak izi okuyucu ile karşılaşamıyoruz. El yordamı ile işlem yapacak ve kilidi açacaksınız. Düşük bütçeli Galaxy A10 modelinin özelliklerine bakacak olursak; Exynos 7884 işlemci üzerine tasarlanmış olup 2GB RAM, 32GB depolama alanı, 6.2 inç HD+ ekran özelliği, 13MP, f/1.9 diyaframlı arka kamera, 5MP ön kamera, Android 9.0 Pie işletim sistemi, 4G VoLTE, Bluetooth 4.2, WiFi a/b/g/n (2.4GHz) ve bununla beraber 3,400 mAh batarya özelliklerini taşıyor. Şu an için mavi, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan A10 çok yakında aramıza girmeye hazırlanıyor. 



PAYLAŞ