UXIstanbul 2015 Etkinliği için Erken Kayıtlar Başladı! - Haberler - indir.com

UXIstanbul 2015 Etkinliği için Erken Kayıtlar Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Kullanıcı deneyimi tasarımı ve kullanılabilirlik alanında fark yaratacak çözümlerin aktarılacağı UXIstanbul 2015 etkinliği için erken kayıtlar başladı. Etkinlik 28 Nisan 2015 tarihinde Esentepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek.

UXIstanbul, kullanıcı dostu ekranlar ve müşteri deneyimleri tasarlamak isteyen profesyonellere Google, UXPA, Booking.com, Skype Microsoft ve Goldman Sachs'dan gelen uzman konuşmacıların başarı hikayelerini dinleme fırsatı sunuyor.

UX Istanbul

UXservices, UXistanbul 2015 etkinliği ile Kullanıcı Deneyimi Tasarımı ve Kullanılabilirlik alanının bankacılık, e-business, girişimcilik, bilgi teknolojileri, telekom sektörlerindeki devlerini İstanbul'da ağırlıyor.

Kullanılabilir ekran tasarımlarının nasıl yapıldığı ve en iyi kullanıcı deneyiminin nasıl yaşatılabileceğinin örneklerle anlatılacağı etkinliğe iş analistleri, UX ve Usability uzmanları, grafik tasarımcılar, yazılım ve test uzmanları, pazarlama uzmanları gibi farklı iş kollarından 500'ün üzerinde profesyonelin katılması bekleniyor.

Kullanıcı Deneyimleri ve Kullanılabilirlik Mercek Altında

Teması ''Global UX and Usability Best Practices and Techniques'' olan UXistanbul'da, Dünya'dan ve Türkiye'den alanında önde gelen isimler sektör profesyonelleriyle buluşuyor.

Kullanıcı deneyimi tasarımı ve kullanılabilirlik konusunda dünyadaki en iyi uygulamaların mercek altına alınacağı konferansın konuşmacıları şu şekilde:

1. Cory Lebson - President at UXPA
2. Natasha Levitan - UX Lead at Goldman Sachs
3. Lucas Pettinati - UX Director at Google
4. Matt Lea - UX Researcher at Booking.com
5. Pınar Cinali -  UXservices Associate Partner

indir.com'un tanıtım sponsoru olduğu UXIstanbul 2015 Etkinliği hakkında daha detaylı bilgi almak ve erken kayıt dönemi içerisinde (15 Şubat'a kadar) 290 dolar yerine 200 dolara kayıt yaptımak için http://www.uxistanbul.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ