Üstün yetenekleri ve güçlü tasarımıyla merakla beklenen Excalibur E600 satışa çıktı! - Haberler - indir.com

Üstün yetenekleri ve güçlü tasarımıyla merakla beklenen Excalibur E600 satışa çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 08:06:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Yeni teknoloji ürünlerle oyuncuların ilham kaynağı haline gelen Excalibur, yeni oyun bilgisayarı E600 modelini satışa çıkardı. Yeni nesil NVIDIA® GeForce RTX grafik kartlarını destekleyen cihaz tasarım açısından da göze hitap ediyor. ARGB & RGB ışıklandırma sistemiyle şeffaf yan panellere sahip olan E600 güçlü tasarımının yanı sıra performans tutkunlarına sunduğu overclock özelliğiyle oyunseverlere olağanüstü bir deneyimin kapılarını aralıyor.

Oyun tutkunlarına son teknoloji ürünler sunarak maksimum performansta kesintisiz bir oyun deneyimi sağlayan Excalibur ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Performans tutkunlarına özel olarak tasarlanarak Excalibur ailesine dahil olan yeni cihaz etkileyici tasarımı ve donanım özellikleriyle oyunseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Yeni Casper Excalibur G860 Performans Canavarı OlacakYeni Casper Excalibur G860 Performans Canavarı Olacak

Üstün performans özellikleriyle oyun deneyimini eşsiz bir hale getiren Excalibur E600 tasarım açısından da oldukça ilgi çekici detaylara sahip. Özelleştirilebilir ARGV & EGB ile özel ışık efektleri, sistem aydınlatması ve şeffaf yan panelleriyle tasarım açısından hem etkileyici hatlara sahip olan Excalibur E600, ilk bakışta gönülleri fethettiği kadar performansıyla da kendine hayran bırakacak.

Üstün performans deneyimi vadeden Excalibur E600 sistem gereksinimi en yüksek oyunlarda bile üstün performans isteyenlerin beklentilerini yarı yola bırakmayacak. Performans tutkunları için overclock özelliğiyle güçlendirilen cihaz işleme dayanıklılığı ve güçlü performansıyla tüm iddialarının arkasında duracağa benziyor. Oyunseverlere son teknoloji bir işlemci ve grafik kartı deneyimi sunan Excalibur E600 kullanıcılara özel imkanlarda sağlıyor. Herhangi bir ekipman gerektirmeden kolay değiştirilebilir diski ile oyun tutkunlarının donanımlarını rahatlıkla değiştirmelerine imkan tanıyan Excalibur E600 ihtiyaçlara uyum sağlama özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sınırları kendiniz belirleyin!

Yüksek performans gerektiren oyunlarda bile üstün bir başarı vadeden Excalibur E600 oyunseverlere kesintisiz bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor. Intel® Core™ K serisi işlemciyle güçlendirilen cihaz, bilgisayarın gücünü arttırarak uzun süre bu şekilde kullanmak isteyen oyun tutkunlarına özel overclock özelliğine sahip. 

NVIDIA® GeForce RTX’le her şey daha gerçek!

Piyasadaki oyun bilgisayarlarına göre yüzde 30 daha fazla performans deneyimi sunan Excalibur E600 dünyanın en ileri GPU mimarisi olan NVDIA Turing ile güçlendirilmiş bir yapıya sahip. NVIDIA® GeForce RTX grafik nesil NVIDIA® GeForce RTX grafik kartını ve RTX ekran kartlarını destekleyen cihaz sahip olduğu üstün grafik özellikleri sayesinde oyun bağımlılarına daha gerçekçi bir deneyimi yaşatacak.

Oyun bilgisayarında tasarımın yeni adı Excalibur E600

Üst düzey soğutma performansı

Oyuncuların tüm isteklerine yanıt veren bir cihaz olan Excalibur E600 3 adet 12 cm fanlarıyla oluşabilecek ısı düzeyini minimuma indiriyor. Bu sayede performansın her zaman yüksek olmasını sağlayan Excalibur E600’un sunduğu en önemli özelliklerden biri de minimum sesle çalışma. Fanların en yoğun çalıştığı anda bile düşük bir gürültüye sahip olan Excalibur E600 bu sayede oyun oynarken, ya da film izlerken gürültü kirliliğinden uzak bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.
 

Güçlü uzaktan bağlantılar

 Excalibur E600’ün 300Mbps kablosuz bağlantı hızı gürültüye duyarlı HD Video Akışı gibi uygulamalar için son drece idealdir. Excalibur E600’de bulunan MIMO teknolojisi ise daha güçlü sinyal penetrasyonu, daha geniş kapsama alanı, daha iyi ve kararlı performans sunarken; WPS™ (Wi-Fi Protected Setup) sayesinde yüksek güvenlikli bağlantıya kolayca kurulum imkanı sağlıyor.


Yeni Güçlü Excalibur G750 DuyurulduYeni Güçlü Excalibur G750 Duyuruldu
Oyuncular İçin Tasarlanan Casper Excalibur G900 ÇıktıOyuncular İçin Tasarlanan Casper Excalibur G900 Çıktı

PAYLAŞ