Üst Seviye Levono Z5 Pro GT Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Üst Seviye Levono Z5 Pro GT Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Lenovo’nun merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Lenovo Z5 Pro GT resmi olarak tanıtıldı. Şirketin geçtiğimiz aylarda sızıntıları gelmeye devam eden modeli Z5 Pro kızaklı sisteme sahip yapısıyla resmi olarak tanıtılmıştı. Ancak Z5 Pro sahip olduğu etkileyici tasarıma karşılık orta segment teknik özelliklere sahip olmuştu. Ancak şimdi ise hem tasarımsal hem de donanımsal tarafta üst seviye olan yeni Lenovo Z5 Pro GT modeli duyuruldu. Pekin’de gerçekleşen etkinlik ile beraber Z5 Pro GT modeli kullanıcılara sunulmuş oldu. Model sahip olduğu geniş özellikler yelpazesi ile dikkatleri çekiyor. Bu kapsamda 12 GB RAM’e kadar destek sunan modelin pazarda 12 GB RAM miktarına sahip ilk modellerden olduğunu söyleyebiliriz.

Lenovo Z5 Pro GT Tüm Detaylar

Lenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi NetleştiLenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi Netleşti

512 GB dahili depolama versiyona sahip olan modelin 12 GB RAM’e sahip olduğunu belirtelim. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 855 modelinden gücünü alan bu yeni akıllı telefonda 5G desteğinin olmaması dikkat çekiyor. Bu kapsamda Snapdragon 855 5G destekli bir işlemci olduğu için genellikle yeni amiral gemilerinde 5G desteğini görmeye başlıyoruz. Z5 Pro GT modelinin diğer donanım özelliklerine gelecek olursak cihaz metal kırmızı bir çerçeveye sahip olarak gözüküyor. Karbon fiber dokuya sahip olan cihazın 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü 6.39 inçlik AMOLED bir ekranı bulunuyor. Cihazın arka yüzeyinde ise 16 + 24 megapiksel olarak çift kamera bulunuyor.

Lenovo'nun Z5 modeline gelen tepiler büyüyor

Ön yüzeyde ise cihazın 16 + 8 megapiksel olarak yine çift bir kamera görüyoruz. 8 megapiksel olan lens ise kızılötesi yeteneğie sahip durumda. 3350 mAh’lik bir pil ile gelen model çift nano SIM yuvasına sahip durumda. Ayrıca modelin USB-C girişine sahip olduğunu belirtelim. Modelin resmi satışı ise 15 Ocak 2019 ile beraber başlayacak.  


Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro TanıtıldıÇerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro Tanıtıldı
Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!
Lenovo Z5s Üç Arka Kamera İle GelecekLenovo Z5s Üç Arka Kamera İle Gelecek

PAYLAŞ