Üst modelleri varken iPhone 7 almak için 8 neden! - Haberler - indir.com

Üst modelleri varken iPhone 7 almak için 8 neden!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-13 11:20:43
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her yeni modelinde büyük ses getiren akıllı telefon markaları arasında en iyilerinden biri olan iPhone, bu yıl da yeni modelleriyle teknoloji severlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. iPhone'un yeni modeli iPhone 8 Kasım ayında teknoloji dünyasına katılacak. Bir önceki model olan iPhone 7'nin üzerine iPhone 8'le beraber bir de iPhone X yine Kasım ayında çıkış yapacak. iPhone X, Apple lansmanında oldukça dikkat çekmeyi başarmıştı.Fakat iPhone kullanıcılarının hala iPhone 7'yi tercih edebilecekleri bazı nedenler bulunuyor. iPhone 7'yi 7 başlık altında şu nedenlerden ötürü üst modellerine tercih edebilirsiniz;

  • iPhone 8'in fiyatı 899 dolar, iPhone X'in fiyatı ise 64 GB: 999 $, X 256 GB: 1149$ olarak biliniyor. Bu fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda iPhone 7, başlangıçta 549 $ fiyatla piyasaya sürülmüştü. Yeni iPhonel'ların çıkışından sonra bu fiyat daha da düşebilir.
  • iPhone 8'in ve X'in, diğer iPhone modellerinden bir farkı, arka tasarımında cam kullanılmış olması. Bu da cihazları daha kırılgan ve parmak izlerine duyarlı hale getiriyor. Cihazın olası bir düşme durumunda, hem arka hem de ön tarafı kırılabilir durumda. iPhone 7'de ise bu durum söz konusu değil. Olası bir düşme tehlikesinde de, korkmanız gereken yer cihazın yalnızca ön tarafı oluyor.
  • Eğer fotoğrafa ilginiz varsa ve telefonunuzun kamerasının iyi olmasını istiyorsanız da, yine iPhone 7 tercih edilebilir. Çünkü iPhone 'nin kamerası, 8 ve X ile neredeyse aynı kalitede fotoğraflar çekmektedir.
  • iPhone 8 3, iPhone X ise 2 renge sahipken, iPhone 7'de bu seçeneğiniz 5'e yükseliyor.
  • iPhone 8 ve iPhone X hızlı şarj ve kablosuz şarjı desteklediği için ekstra aksesuar almanız gerekiyor.
  • Qi kablosuz şarj standardını ve hızlı şarj işlemini ilk kez destekleyen cihazlar olan iPhone 8 ve X, bu özelliklerinin yanında ekstra aksesuar alımına ihtiyaç duyuruyor. iPhone 7 ve 7 Plus ise Apple'ın standart Lightning kablosunu kullanıyor.
  • iPHone 7'de bulunan iOS işletim sistemiyle, 8 ve X'te bulunan işletim sistemi aynı. Her üç cihazda iOS 11'i destekliyor.
  • iPhone X'in ön kamerasında, Apple Pay aracılığıyla satın alma, telefon kilidini açma, Face ID sistemini çalıştırmak için gereken sensörler bulunuyor. Genel olarak 3 cihazın ön kamerası karşılaştırıldığında, neredeyse aynı özelliklere sahipler.




PAYLAŞ