USMED Başkanı; gelecek seçimde sosyal medya fenomeni başkanlar görebiliriz dedi - Haberler - indir.com

USMED Başkanı; gelecek seçimde sosyal medya fenomeni başkanlar görebiliriz dedi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 15:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Türkiye Başkanı Recep Tayip Erdoğan, yerel seçimlerde ses ve görüntü kirliliğini en aza indirebilmek için sosyal medya platformlarında kampanyalar başlatacağını ifade etti. Bu durum üzerine Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan, bu konu üzerine çeşitli açıklamalar yaptı.

Yerel seçimlere her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bununla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, yerel seçimlerdeki kampanyalar için bundan böyle sosyal medya kullanacaklarını ifade etti. Yeril seçim öncesi insanlara ses ve görüntü kirliliğini en aza indirebilmek adına böyle bir girişime girdiklerini vurgulayan Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamadan sonra USMED Başkanı Said Ercan’dan da çeşitli açıklama geldi.

Fenomen Olmaya Aday Bulmaca Oyunu: Threes!Fenomen Olmaya Aday Bulmaca Oyunu: Threes!

Afiş artık cazibeli gelmiyor

Artık afiş döneminin son bulduğuna dikkat çeken USMED Başkanı Said Ercan, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Hatta afiş asan partiler artık gençlere sempatik gelmiyor. Bu nedenle ilerleyen seçimlerde fenomen veya influencer belediye başkan adayları görebiliriz" Türkiye’de ise Twitter’da 9 milyon kullanıcı sayısı, Instagram’da 37 milyon kullanıcı sayısı ve Facebook’ta da 43 milyon kullanıcı sayısı göz önüne alındığı zaman bu durum hiçte mantıksız gelmiyor.

“Gazete ve televizyon reklamlarını gürültü ve görüntü yapmadan devam edeceğiz”

Böyle bir karardan önce konu ile ilgili açıklama yapan Recep Tayip Erdoğan, yaptığı açıklamada; “Şahsımın Twitter'da takipçi sayısı 13,5 milyona yaklaştı, dünyada ilk sıralarda yer alıyoruz. İnternet kullanımı yaygınlaşıyor. Araç giydirmeleri ve açık hava reklam kanallarını, gazete ve televizyon reklamlarını gürültü ve görüntü yapmadan devam edeceğiz. Böylece şikayetleri de tümüyle ortadan kaldırmış olacağız." şeklinde vurguladı

 

 

 

 


Instagram'da Artık Fenomen Olmak Çok KolayInstagram'da Artık Fenomen Olmak Çok Kolay

PAYLAŞ