Ürün tanıtımında kullanılabilecek 8 araç - Haberler - indir.com

Ürün tanıtımında kullanılabilecek 8 araç

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 14:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Çağın en büyük ticareti artık sanal dünya üzerinden dönüyor. Sizde bu piyasanın bir parçası olmak ve dükkan masrafı olmaksızın para kazanmak ister misiniz? Ya da mevcut markanızı güçlendirmek gibi bir hedefiniz mi var. Bu konuda size harika tasarımlar sunan uygulamalar ile karşınızdayız.

Dunnnk

Dunnnk oldukça başarılı bir uygulama. Görsellerinizi yüklediğiniz anda kendi mockup''ınızı oluşturmuş oluyorsunuz.  Oluşturulan bu Mockup sayesinde görselleri yüksek kalite ve çözünürlükte indirmek mümkün olabilir.

 

VideoScribe

Onlarca video şablanu ve çizim aracı olan VideoScribe, beyaz tahta üzerinde çizimlerle izleyiciye seslendiğiniz videolar hazırlamanızda yardımcı olan bir araç. Burada özgün tasarımlar yapmak oldukça kolay bir hale geliyor.

 

Explainify

Explainify, ücretli uygulamalar arasında yer alıyor bu uygulama ile kısa tanıtım videoları ve animasyonlar hazırlamak mümkün.  Hazırlanan tüm videolarda hedef kitleler göz önünde bulunduruluyor.

 

 

Recordit

Ekranda yer alan hareketi kaydeden bir uygulama olarak karşımıza çıkan Recordit, GİF oluştuma yönüyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

 

Placeit

Placeit, mockup sitemi üzerinden çalışan uygulamalardan bir tanesi. Placeit'in ücreti, istediğiniz mockup sayısına göre ayda 29 ile 199 dolar arasında değişiyor.

 

 

 

Storyblocks

Başarılı uygulama Storyblocks; pek çok video, fotoğraf, vektör, illüstrasyon ve ses bulabileceğiniz geniş bir platform. Video (Videoblocks), görsel ve ses (Audioblocks) gibi içerikler için üç ayrı arşivden oluşuyor.  Çeşitli ücretlendirmeleri mevcut.

 

 

Videolean

Oldukça pratik bir uygulama olarak yer alan Videolean sayesinde kısa zamanda tanıtım videoları hazırlamak mümkün. Ücretlendirmesi video sayısı ve hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 29 ile 299 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.

 

 

Startup Videos

Startup Videos, komünite tabanlı günlük bir startup video platformu. Tamamen ücretsiz olan bu platform üzerinden videoları kısa zamanda hazırlamak mümkün. Hem girişimcileri hem de çeşitli içerik üreticileri bir araya getiren pratik bir platform.





PAYLAŞ