UPAD, Not Almak için Kağıt Kalem Derdine Son Veriyor - Haberler - indir.com

UPAD, Not Almak için Kağıt Kalem Derdine Son Veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bir toplantı esnasında not almak ya da günlük alışveriş listenizi oluşturmak için hala kalem kağıt arıyorsanız UPAD uygulamasını bilmiyorsunuz demektir. iPad'inizin ekranını adeta kağıda çeviren uygulamanın detayları haberimizde.

Özellikle yoğun iş hayatında, okulda veya herhangi bir ihtiyaç için not almak isteyen kullanıcıların faydalanabileceği ve iPad dokunmatik ekranını bildiğimiz kağıda çeviren UPAD uygulaması sayesinde sadece parmağınızı kullanarak detaylı bir şekilde notlarınızı alabilir, istediğiniz her türlü çizimi yapabilir, resimleri ve çizdiğiniz şekilleri boyayabilirsiniz. Özellikle geometrik şekillerin oldukça geniş bir yelpazede yer aldığı UPAD ile aldığınız notları arkadaşlarınız ile sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz gibi onlara e-posta yolu ile de bu notlarınızı gönderebilirsiniz.

Not Alma Uygulaması Upad

Bulut depolama desteğini de sizlere sunan UPAD sayesinde notlarınızı DropBox, Google Drive gibi servislere depolayabileceğiniz gibi Evernote entegrasyonunu kullanarak notlarınızı internet ortamına aktarabilirsiniz.

Sayamadığımız daha pek çok gelişmiş özelliği bulabileceğiniz olmazsa olmaz iPad uygulamaları arasında yer alan UPAD'i sitemiz üzerinden tabletinize indirebileceğiniz gibi UPAD Tanıtım Videosu'nu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




UPAD Tanıtım Videosu


PAYLAŞ