Unreal Engine için Ray Tracing ekleme seçeneği geldi - Haberler - indir.com

Unreal Engine için Ray Tracing ekleme seçeneği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 09:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

RTX ekran kartlarına Ray Tracing’i öne çıkaran Nvidia, 2018 yılının Ağustos ayında tanıtarak oyun severlerin beğenisine sunmuştu. Ancak gel görelim ki o tarihten bugüne kadar piyasaya sürülen Ray Tracing’li oyun sayısı oldukça az. Epic tarafından yapılan açıklamaya göre ise RT destekli oyunların sayısında artış gözlenmesine neden olabilir.

Yaygın bir şekilde kullanılan grafik motoru Unreal Engine’in son sürümüne Ray Tracing ve Path Tracing’in destekleyeceğinin sözünü veren Epic, bakalım sözünü tuacak mı? Unreal Engine 4.22 Preview sürümüne dahil edilen bu yeni özellikler, geliştiriciler tarafından geliştirilen oyunlara yeni ışıklandırma efektlerini kolay bir şekilde entegre etmesine olanak sağlayacak. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

The Last of Us, Unreal Engine 4 ile Yeniden Modellendi (Video)The Last of Us, Unreal Engine 4 ile Yeniden Modellendi (Video)

UnrealEngine 4.22’nin tam sürüm hali ne zaman yayınlanacak?

Son dönemlerde Unreal Engine ile geliştirilen önemli oyunlar arasında Spyro Reignited Trilogy, Kingdom Hearts 3, Vampyr, Ace Combat 7 ve Soulcalibur 6 gibi yapımların söz konusu oladuğunu siz indir.com okurlarına bir kez daha hatırlatmış olalım. Spyro Reignited Trilogy, Kingdom Hearts 3, Vampyr, Ace Combat 7 ve Soulcalibur 6 oyunlarına Ray Tracing eklenip eklenmeyeceği şu an için belli değil. Öte yandan UnrealEngine 4.22’nin tam sürüm hali ne zaman yayınlanacak henüz bu konu hakkında da bir bilgimiz ne yazık ki yok. Peki Spyro Reignited Trilogy, Kingdom Hearts 3, Vampyr, Ace Combat 7 ve Soulcalibur 6 oyunlarına bu efektin gelmesi, bu oyunlara nasıl bir hava katar?

 

 

 

 

 


Unreal Engine 4 Artık Ücretsiz! (Video)Unreal Engine 4 Artık Ücretsiz! (Video)

PAYLAŞ