Ünlü Saat Markası Fossil Yeni Akıllı Saatini Duyurdu - Haberler - indir.com

Ünlü Saat Markası Fossil Yeni Akıllı Saatini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 10:55:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Donanım

Akıllı saat pazarı günden güne pek çok şirketin çıkardığı yeni modellerle genişliyor. İnsanların günlük hayatındaki pek çok noktaya dokunmayı başaran akıllı saatlerin kullanım oranı da gittikçe artış gösteriyor. Önce teknoloji markalarının giriş yaptığı akıllı saat pazarına daha sonra ünlü saat markaları da giriş yapmaya başladı. Saat konusunda oldukça önemli bir marka olan Fossil, akıllı saat pazarında güçlü bir yer edinmek istiyor. Şirket bu amaçla yeni akıllı saat modeli Fossil Sport'u teknolo dünyasına duyurdu. 

Bildiğiniz gibi akıllı saatler farklı fonksiyonel özellikleriyle ön plana çıkabiliyor. Fossil de yeni ürünü ile fitness ve sağlıklı yaşam kitlesindeki insanları hedefliyor. Fossil Sport adı verilen yeni akıllı saat, geliştirilmiş bir fitness ve navigasyon ara yüzü ile Wear OS'un en son çıkan sürümünü kullanıyor. 

Akıllı saat sektöründe yeni isim SkagenAkıllı saat sektöründe yeni isim Skagen

28 Farklı Renk Seçeneği

Gücünü Qualcomm'un Snapdragon Wear 3100 yonga setinden alan Fossil Sport, 350 mAh pil kapasitesi ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 28 farklı renk seçeneği ile sunulacak olan Fossil Sport, bu konuda Fossil'in başarılı saat deneyimlerini de kullanıyor. Fossil Sport, Google Fit uygulaması, mobil ödeme için NFC özelliği, dahili bir kalp atış hızı monitörü, GPS, ortam ışığı sensörü, mikrofon ve hoparlör gibi pek çok zengin içeriği bir arada sunacak. 41 mm ve 43 mm olmak üzere iki farklı ebatta sunulacak olan akıllı saat 255 dolar satış fiyatıyla raflarda yerini alacak. Fossil Sport, 12 Kasım tarihinden itibaren tüm Fossil satış mağazalarında kullanıcılarını bekliyor olacak.


Akıllı Saat Pazarında Apple'ın Rakibi XiaomiAkıllı Saat Pazarında Apple'ın Rakibi Xiaomi
Spotify İçin Akıllı Saat Uygulaması DuyurulduSpotify İçin Akıllı Saat Uygulaması Duyuruldu

Akıllı Saat Asus ZenWatch Tanıtım Videosu


PAYLAŞ