Unity, Parsec'i satın alarak kendini güçlendiriyor - Haberler - indir.com

Unity, Parsec'i satın alarak kendini güçlendiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 15:45:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Popüler video oyun motoru şirketi Unity, uzaktan masaüstü yazılımı sunan Parsec şirketini satın almak için bir anlaşma sunduğunu açıkladı.

Parsec, müşterilerin oyun akışı ve uzaktan çalışma için kullandığı düşük gecikmeli uzaktan sistem erişim teknolojisine sahip olmasıyla dikkat çeken bir şirket. Oldukça yenilikçi teknolojilere sahip olan şirket 4K ve saniyede 60 kare hızında uzaktan oyun oynamak için tasarlanan ancak aynı zamanda uzaktan çalışma için kullanılan akış teknolojisi, oyun geliştirmeyi uzaktan yürütmek için oldukça ideal bir ortam sunuyor. Pandemi döneminde uzaktan çalışma için şirketle çalışan kuruluşlar arasında Electronic Arts, Ubisoft, Blizzard, Square Enix, The Creative Assembly ve daha pek çok isim yer alıyor.

Üniversiteliler için hayat kolaylaştıran uygulamalarÜniversiteliler için hayat kolaylaştıran uygulamalar

Konuyla ilgili açıklama yapan Unity Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Marc Whitten şu cümleleri kullandı; “İş yeri daha esnek hale geldikçe, ekipler genişleyerek ve birden fazla konumda işbirliği yaparak ve sayısız yeni cihazdan yararlanan yaratıcılarla birlikte, yaratıcı sürecin şirket içi cihazlardan esnek ve uygun maliyetli bulut mimarilerine dönüşeceği açık” diyor. Whitten ayrıca, “Parsec, yaratıcılar nerede olursa olsun, bu tür yüksek performanslı işlemeyi desteklemek için benzersiz gereksinimleri ele alarak hem son derece yenilikçi hem de ileri görüşlü teknolojiyi sergiliyor.”

Parsec CEO’su ve kurucu ortağı Benjy Boxer ise, “Unity ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu sayede daha fazla içerik oluşturucuya

Unity’in Parsec’i 320 milyon dolara satın alma anlaşmasının üçüncü çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

 


Getir, 2.6 milyar dolar değerlemeyle unicorn olduGetir, 2.6 milyar dolar değerlemeyle unicorn oldu
Nintendo Switch için Pokemon Unite tarihi verildiNintendo Switch için Pokemon Unite tarihi verildi

PAYLAŞ