Under Armour, Virgin Galactic İçin Yeni Uzay Kıyafetleri Geliştirecek - Haberler - indir.com

Under Armour, Virgin Galactic İçin Yeni Uzay Kıyafetleri Geliştirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 14:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyaca popüler olan spor giyim markası Under Armour, Richard Branson'ın uzay şirketi olan Virgin Galactic için yeni uzay kıyafetleri geliştirip üretmeye hazırlanıyor. 2004 yılında ticari uzay yolculukları düzenlemek için kurulmuş olan bu şirket, özel uzay kıyafetleri geliştirmek için dünyaca ünlü ABD'li spor giyim devi Under Armour ile beraber çalışacağını açıkladı.

Uzayın derinliklerinden radyo sinyali alındı

Dawn Uzay Aracı ile bağlantı kesildiDawn Uzay Aracı ile bağlantı kesildi

Under Armour, Virgin Galactic İçin Yeni Uzay Kıyafetleri Geliştirecek

Şirket ilk deneme uçuşunu 2018 yılının aralık ayı içerisinde gerçekleştirmişti. Under Armour, uzay seyahati sırasında pilotların ve yolcuların giyeceği takımları tasarlayıp üreteceğini açıkladı. Under Armour, Virgin Galactic'in New Mexico tarafında bulunan uzay limanı olan Spaceport America'daki ekibi için de ayrıca bir üniforma tasarlayacak. Spaceport, dünyanın ticari uzay limanı olarak Ekim 2011 tarihinde açılmıştı ve 237 milyon dolara mal olmuştu. Dünyanın en iyi atletleri için özel olarak kıyafet ve ayakkabı üreten Under Armour, Virgin Galactic için tasarlayacağı uzay giysilerinde de aynı yaklaşımı gösterecek.

Ayrıca yolcular ve pilotlar için hareket, güç, zindelik, beslenme ve bunları artırmaya odaklı programlarda hazırlayacak. Virgin Galactic şirketine göre bu uzay kıyafetleri, "Hem Virgin Galactic astronotlara, hem de bu özel deneyimi hayatını tehlikeye atmadan yaşamak isteyen uzay turistlerine güven vermeyi" amaçlıyor. Under Armour, yeni uzay kıyafetlerini 2019 yılının sonlarına doğru tanıtacak. Yani Virgin Galactic, yeni uzay giysilerini görmek için biraz beklemek zorunda kalacak.


45 x 40 cm boyutundaki araç uzay keşfine çıkacak45 x 40 cm boyutundaki araç uzay keşfine çıkacak
Uzaydaki robot isyan etti!Uzaydaki robot isyan etti!
Türkiye Uzay Ajansı KurulduTürkiye Uzay Ajansı Kuruldu

PAYLAŞ