Uncharted: The Lost Legacy temasıyla dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Uncharted: The Lost Legacy temasıyla dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Uncharted: The Lost Legacy için düşünülen genişletme paketinin çıkış tarihini 23 Ağustos 2017 olarak açıkladı. Geride bıraktığımız günlerde yayınladığı bir video ile bu tarihi oyun severlere vermiş oldu. Oyunun çıkış tarihinin oyun severlerle paylaşılması ile birlikte PlayStation Store üzerinden bu paketin ön siparişleri de oyun severlere açıldı. Bu paketin ön siparişini veren oyuncular Truant Pixel tarafından hazırlanan özel bir dinamik temaya sahip olacak. Temanın ayrıntıları da yine video ile oyuncularla paylaşıldı.

Türkçe adı Uncharted: Kayıp Miras olan bu paket, oyuncuların tahmin etmiş olduğu gibi Türkçe altyazı ve dublaj ile oyuncuların karşısına çıkacak. PlayStation sitesinde bu paket, 'The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu gibi beğenilen yapımların ardındaki geliştiricinin bu yeni yapımında hızlı aksiyonun ve heyecanlandıran tehlikelerin olduğu yeni bir yolculuğa çıkacaksınız.' sözleriyle tanıtıma sunuluyor.

Açıklamanın devamında ise 'Meşhur antik Hindistan'ın kutsal eserini geri almaya ve acımasız bir savaştan uzak durmaya çalışan Chloe Frazer, en son Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu'nda görünen paralı asker Nadine Ross'un yardımını almak zorunda. Birlikte Hindistan'ın dağlarının derinlerine inecek, kutsal eserin gizemini ortaya çıkarmak için birlikte çalışmayı öğrenecek, acımasız rakiplerine karşı savaşarak ilerleyecek ve bölgenin kaosa sürüklenmesine mani olacaklar.' sözlerine yer verilmiş. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz;

https://youtu.be/coXhdMbjTPs





PAYLAŞ