Ultra Hızlı Huawei Matebook 13 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Ultra Hızlı Huawei Matebook 13 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 11:49:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi olan Huawei’nin Share 3.0 teknolojisine sahip yeni bilgisayar modeli Matebook 13 tanıtıldı. Akıllı telefondan bilgisayara tam 2 saniyede 1000 fotoğraf aktarma özelliğine sahip yeni cihaz iddialı donanım özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Huawei akıllı telefon pazarında olduğu gibi bilgisayar tarafında da iddialı modeller sunmaya devam ediyor. Yeni duyurulan Matebook 13 ise ince çerçeveli tam ekran tasarımı ile bir hayli şık olmayı başarıyor. Alüminyum alaşık seramik bir gövdeye sahip olan bu yeni model Premium bir yapıda geliyor. 2160 x 1440 piksel ekran çözünürlüğü ile 13 inçlik bir ekran büyüklüğü sunan modelin IPS bir paneli bulunuyor.

Huawei Matebook 13 Özellikleri

Huawei Apple'ı Geçmeyi Başararak 2.Sıraya YerleştiHuawei Apple'ı Geçmeyi Başararak 2.Sıraya Yerleşti

Huawei’nin en yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Mate 20 ile beraber tanıtılan Huawei Share 3.0 teknolojisine destek sunan Huawei dizüstü bilgisayar serisi hızlı performansı ile dikkat çekiyor. NFC desteği de sunan bu bilgisayar EMUI 9.0 ve NFC yongasına sahip olarak geliyor. Huawei akıllı telefon bağlantısı ile telefonunuzdan bu bilgisayara saniyeler içerisinde 1000 adet fotoğraf aktarımı yapabiliyorsunuz. Şık ve hafif bir tasarıma sahip olan bu model 4.4 mm’lik bir inceliğe sahip durumda. Matebook 13’ün %88’lik bir ekran gövde oranına sahip durumda. İçerisinde model 8.nesil Core i5-826U işlemcisini barındırıyor. NVIDIA MX150 grafik kartına da sahip olan model 42 mW batarya modeline sahip durumda.

USB-TypeC girişine de sahip olan bu yeni Huawei’nin modeli Aralık ayında ön siparişlere açılacak. Cihazın satışa sunulma tarihi ve fiyatı henüz belli olmazken modelin ülkemiz fiyatı da belli olmuş değil. Huawei sunmuş olduğu tasarım ve üst seviye performans ile beraber Apple’ın MacBook serisine rakip olacak diyebiliriz.


Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!
Huawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi AçıklandıHuawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ