Ultimate Combat Fighting Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Ultimate Combat Fighting Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Street Fighter ve Tekken gibi dövüş oyunlarını seven oyuncuların beğeneceklerini düşündüğümüz Ultimate Combat Fighting, oldukça eğlenceli ve heyecanla oynayacağınız bir dövüş oyunudur.

Android ve iOS sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilen oyun klasik dövüş oyunlarındaki gibi savunma amaçlı olup oyunda seçtiğiniz karakterin özelliklerini keşfederek çeşitli dövüş tekniklerini öğrenebilir ve öğrendiğiniz bu teknikleri karate, tekvando, kung-fu ve boks türündeki müsabakalarda rakiplerinize karşı kullanabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz dövüşçü karakteri ile birlikte pek çok rakip ile karşılaşacağınız oyunda kara kuşağa sahip olmak için mücadele ederek ve yeni hareketleri keşfettikçe dövüşçüyü güçlendirebileceksiniz.

Ayrıca oldukça yaratıcı bir oynanış imkanını da bulabileceğiniz Ultimate Combat Fighting'deki dövüşçü hareket kontrollerini parmağınızı ekrana sürterek yapacağınız belirli hareketleri kullanarak gerçekleştirebilir ve dövüşçüye ait özel yetenekleri sergileyebilirsiniz.

Eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak oyunu Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi oyun için özel olarak hazırlanmış olan Ultimate Combat Fighting tanıtım videosunu da yine aşağıda bulabilirsiniz.




Ultimate Combat Fighting Tanıtım Videosu


PAYLAŞ