Ulefone Power Armor 13 bataryasıyla sınırları zorluyor - Haberler - indir.com

Ulefone Power Armor 13 bataryasıyla sınırları zorluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 14:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ulefone Power Armor 13 adı ile tanıtılan yeni modelde yine Ulefone farkı net bir şekilde görülüyor.

Bugüne kadar dayanıklı ve üstün özelliklere sahip telefon modelleri ile piyasada yer alan Ulefone tarafından yeni bir model daha tanıtıldı. Tanıtılan yeni model Ulefone Power Armor 13 olarak adlandırılırken modelde yer verilen 13200 mAh kapasiteli batarya, özellikle uzun süreli kullanım hedefleyenler için telefonu çok cazip hale getirdi.

Resmi olarak tanıtılan Ulefone Note 8P özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Ulefone Note 8P özellikleri ve fiyatı

Çinli üretici yine sınırları zorluyor

Bugüne kadar piyasaya sunduğu modellerde alışkın olduğumuz özelliklerin dışına çıkarak kullanıcıları şaşırtmayı başaran Çinli üretici, yeni modelinde de yine bu alışkanlığını devam ettiriyor. Yapılan resmi tanıtımlarda özellikle bataryası en çok dikkat çeken donanım olurken, bugüne kadar akıllı telefon sektöründe yer verilen en büyük kapasiteli bataryaya sahip model Ulefone Power Armor 13 oldu. Yeni telefonun tanıtılması ile birlikte ortaya çıkan bu durum, şirketin gelişmiş bir batarya performansına yer vereceğini de gözler önüne serdi.

Telefonda sadece batarya özellikleri dikkat çekmezken bataryanın daha iyi bir performans sunabilmesi adına pek çok farklı güçlü donanım ile desteklenmiş olması gözlerden kaçmıyor. Kullanıcılar 13200 mAh kapasiteli batarya için kablolu ve kablosuz olarak şarj imkanına da sahip. Buna göre kablolu şarj tercih eden kullanıcılar 33 watt, kablosuz şarjlı tercih eden kullanıcılar ise 15 watt hızlı şarj desteği ile kısa sürede telefonlarını şarj edebilecek. Bu bakımdan yüksek kapasiteye sahip telefonun şarj konusunda da herhangi bir handikap yaratmaması ve beklentileri karşılaması bekleniyor.

Ulefone Power Armor 13 özellikleri neler?

Telefonda yer alan teknik detaylar şöyle;

Ekran: 6,81 inç, FHD+

İşlemci: MediaTek Helio G95

RAM: 8 GB

Depolama: 256 GB

Ön Kamera: 16 MP

Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP

Batarya: 13.200 mAh (33 watt kablolu, 15 watt kablosuz hızlı şarj)

İşletim Sistemi: Android 11

Ulefone Power Armor 13 ne zaman tanıtılacak?

Yapılan tanıtım ile birlikte telefonun 26 Temmuz tarihi itibarıyla ön sipariş döneminin başlayacağı belirtildi. Küresel olarak satışlar ise 10 Ağustos tarihinde başlayacak ve pek çok farklı pazarda yeni model yer alacak. Ulefone Power Armor 13 için özellikle yüksek batarya kapasitesine yer verilmesi telefonun sunacağı performans için de merak uyandırdı. Telefonun test sonuçlarında nasıl bir performans göstereceği oldukça merak ediyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanacak. 



PAYLAŞ