Ulefone Armor 5 dünyanın en sağlam telefonu seçildi - Haberler - indir.com

Ulefone Armor 5 dünyanın en sağlam telefonu seçildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-26 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların hayatımıza dahil olması ile beraber her an kırılır k

orkusu da bizi zaman zaman sarıyor. Oldukça hassas bir yapıda olan bu telefonlar genel anlamda korumak ve sakınmak gerekiyor. Şiddetli darbelerde ciddi hasarlar alan bu telefonlar, sert bir zemin üzerine düştüğü zaman paramparça olabiliyor. Bu sebeplerden ötürü gözümüz gibi sakındığımız akıllı telefonlarımızı her daim koruyoruz.

Armor 5 kendini ispatlamayı başardı

Bu hasarlar ve korumalar üzerine çalışmalar yapan firmalar, akıllı cihazları en dayanıklı halde üretmeye çalıştıklarını söylüyorlar. Bu markalardan bir tanesi olan Ulefone, dünyanın en sağlam telefonunu ürettiği iddiası ile Armor 5'in tanıtımını gerçekleştirdi. Daha önceden akıllı telefon pazarına Armor 2S ile girmiş olan Ulefone, o telefonla kendini ispatlamış oldu. Şirket Armor 5 ile ilk modern çentikli tasarıma sahip olan bir cihaza sahip olmanın dışında dayanıklı ve güçlü bir cihaz olduğunu da ispatlamış oldu. Öncelikle firmayı bizzat tebrik ediyorum. Çünkü hem modern bir çentikli tasarıma sahip olma özelliği ile trendi yakaladı hem de sağlamlık konusunda başarı yakaladı.

Toza ve suya karşı dayanıklı

5,97 inçlik ekran boyutu ve 18.9:9'luk ölçülere sahip ekran özelliği dışında birde Gorilla Glass 4 sayesinde neredeyse kırılmaz bir cama sahip olma özelliğini de bünyesinde bulunduruyor. Suya ve toza karşı dayanıklı olan cihaz, bunu İP68 sertifikası ile belgeliyor. Ayrıca Dış Mekan isimli uygulaması sayesinde pusula, alarm, flaş, yükseklik ölçer, su terazisi, büyüteç ve şakul topuzu gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

 

Ulefone Armor 5'in teknik özellikleri

  1. İşlemci: MediaTek MT6763
  2. RAM-Depolama: 4GB-64GB
  3. Ekran: 5,97 inç HD+
  4. Arka Kamera: 16MP+5MP
  5. Ön Kamera: 13MP
  6. Batarya: 5000mAh
  7. İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo




PAYLAŞ