Ulefon T2, Mart Ayında Tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Ulefon T2, Mart Ayında Tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 10:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Armor serisi üzerinde çalışmalar yürüten Ulefone'un aylardır lansman tarihi bekleniyordu. Son gelen iddialara göre Ulefone, özellikleri ve satış fiyatı ile birlikte Mart ayı içerisinde tanıtılabilir. 

1 Şubat'tan itibaren akıllı telefonlarda yeni dönem başlıyor

Vivo'dan Sıradışı Bir Akıllı Telefon Modeli GeliyorVivo'dan Sıradışı Bir Akıllı Telefon Modeli Geliyor

Ulefon T2, Mart Ayında Tanıtılabilir

Çin'in yüksek kaliteye sahip akıllı telefon üreticisi Ulefone Mobile, yeni cihazı T2 ile birlikte karşımıza çıkacak. Bildiğiniz üzere Çin son dönemlerde akıllı telefon pazarında ismini duyuruyor. Çinli akıllı telefon üreticileri, yüksek performansa ve değişik tasarımlara sahip cihazlar üretiyor. Bu cihazlarda hem Avrupa hem de Asya tarafında büyük bir ilgi görüyor. Bu sayede de Çinli akıllı telefon üreticileri ismini sık sık duyuruyor. Bu üreticiler arasında bulunan Ulefone, hem akıllı cihaz üretiyor hem de akıllı cihazlara aksesuar üretiyor. Mart ayında lansman ile yeni cihazını tanıtacağı iddia edilen Ulefone bu cihazı ile iddialı bir şekilde çıkış yapacak. 

Cihaz şaşırtıcı derecede büyük bir ekrana sahip olacak ve günümüzün popüler akıllı telefon tasarımlardan birisi olan çentikli tasarımı kullanacak. Cihaz 6,7 inçlik dev bir ekrana sahip olurken tasarımı da bir o kadar dikkat çekiyor. Cihaz yapay zekaya sahip Helio P60 yonga setine sahip olurken, 8 GB RAM ve 128 GB'lık depolama alanı ile kullanıcıların dikkatini kendine çekiyor. Ayrıca Ulefone'un cihazlarında en çok çalıştığı bir nokta ise kamera sistemi olmuş. Cihaz 21 MP + 13 MP'lik çözünürlüklere sahip olacak. İkili kamera sisteminin yanı sıra ön tarafta 16 MP'lik bir kamera bulunuyor. Ayrıca arkadaki kamera sistemine çift ton flaş eşlik ediyor. 

Cihaz hem tasarım hem de donanım konusunda üstün özelliklere sahip. Ayrıca 4200 mAh'lık bataryası ile uzun kullanım sunacak olan Ulefone T2, hızlı şarj özelliğine ve kablosuz şarj özelliğine sahip olacak. Bildiğiniz üzere bu iki özellik son dönemlerde akıllı telefonlarda en çok aranan özelliklerdendir. Ulefone T2 modeli, parmak izi sensörü de bulunduracak. Bu sayede güvenlik konusunda da rakiplerinden eksik kalmayacak. Cihaz kutusundan Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkacak ve fiyatı ise 300 - 400 dolar arasında olacak. Cihaz fiyat/performans konusunda üst sıralarda yer alabilir.


Katlanabilir akıllı telefonlar Türkiye'ye ne zaman gelecek?Katlanabilir akıllı telefonlar Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Samsung katlanabilir akıllı telefonu hakkında önemli bir ipucuSamsung katlanabilir akıllı telefonu hakkında önemli bir ipucu
2018 Yılının Star Akıllı Telefonu Belli Oldu!2018 Yılının Star Akıllı Telefonu Belli Oldu!

PAYLAŞ