Ucuz Pixel 3 Serisi Hakkındaki İlk Detaylar - Haberler - indir.com

Ucuz Pixel 3 Serisi Hakkındaki İlk Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-24 14:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın akıllı telefon ailesi olan Pixel serisinin yeni orta seviye üyelerine yönelik bir süredir sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bir rapor modellere dair bazı detayları da gün yüzüne çıkartmış oluyor. Rakiplerine göre daha bütçe dostu modeller çıkartmayı hedefleyen Google’ın Pixel serisi modellerini piyasaya sürdüğü hazırlığı biliniyor. Pixel 3 Lite ve Pixel 3 Lite XL olarak gelmesi beklenen bu modellerin diğer yandan Pixel 3a ve 3a XL olarak da gelebileceği belirtiliyor. Teknoloji piyasasının güvenilir ismi olan 9To5Google tarafından servis edilen habere göre bu yeni modellerin teknik özelliklerine dair bazı detaylar belli olmuş durumda.

Google Pixel 3 Lite Serisi Geliyor

Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

Buna göre Pixel 3a ve 3XL modeli 5.6 ve 6 inç ekran boyutlarına sahip olacak. Her iki model eSIM ve Google Assistant desteklerine sahip olacakken, Titan M güvenlik yongası ile beraber 64 GB dahili depolamayı göreceğiz. USB Type-C bağlantısına sahip olan modellerin ayrıca 18W hızlı şarj desteğine de sahip olması bekleniyor. Her iki cihazın boyut farkı haricinde nasıl bir fark barındıracağı henüz bilinmiyor. 2220 x 1080 piksel çözünürlük ile gelmesi beklenen modelde OLED ekran ile beraber Snapdragon 670 işlemcisi bulunacak. 4 GB RAM ve 8 megapiksellik ön kameraya sahip olacak cihazın 12 megapiksellik arka kamerası bulunacak.

Cihazın kamera yeteneğinin ise Pixel 3 kalitesinde olacağı ancak işlemede daha yavaş olacağı belirtiliyor. Modellerin henüz çıkış tarihleri belli olmazken bu noktada fiyatları hakkında da bir rakam bulunmuyor. Ancak modellerin henüz ilerleyen dönemlerde çıkış yapacağı ve yakın zamanda herhangi bir model görmeyeceğimiz bekleniyor. Bakalım bütçe dostu Pixel 3 serisi cihazları nasıl bir ilgi görecek göreceğiz.


Ücretsiz fotoğraflar için özel arama motoru: Pixel MobÜcretsiz fotoğraflar için özel arama motoru: Pixel Mob
Google Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncellemeGoogle Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncelleme

PAYLAŞ