Ucuz iPhone'un özellikleriyle ilgili bilgi geldi - Haberler - indir.com

Ucuz iPhone'un özellikleriyle ilgili bilgi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-27 13:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Bu yıl teknoloji devi Apple'dan 3 yeni iPhone modeli göreceğimizi biliyoruz. Bu iPhone modellerine dair şimdiye kadar pek bilgi paylaşımında bulunulmadı. Bekleyenler merakla yeni iPhone'ların nasıl özelliklere sahip olacağını bekliyorlar. 3 farklı iPhone modelinden birinin, diğerlerine göre daha ucuz olacağı yönünde bilgi verilmişti. iPhone'ların 3'ününde iPhone X tasarımında çıkacağı biliniyor. Aynı zamanda diğer iki modele kıyasla LCD ekranla gelecek, ucuz olan iPhone'a ilişkin başka bilgiler de gündeme geldi. Elde edilen bilgilere düşük fiyatlı 6 ila 6.1 inç ekran büyüklüğündeki iPhone modelinde, Apple'a ait iki özelliğin yer almayacağı öğrenildi.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, cihazla ilgili bazı bilgiler paylaştı

Apple, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone X ile ciddi tasarım değişliklerine giderek, iPhone 8 ve 8 Plus'ın geri planda kalmasına neden oldu. Şimdi, yeni çıkaracağı 3 modelde de iPhone X tasarımı ile kullanıcılarının karşısına geçmeye hazırlanıyor. Düşük fiyatlı iPhone X ile ilgili olarak konuşan Apple analisti Ming-Chi Kuo, cihazın bazı eksikliklerinin olacağını ve bu eksikliklerin önemli olduğunu vurguladı. Cihazın ucuz olmasının nedeni olarak, diğer 2 modelin tersine OLED yerine LCD ekran kullanılması gösteriliyor. Bununla birlikte, Chi Kuo tarafından söylenenlere bakılırsa, bu cihazda 3D Touch özelliği ve arka kamera yer almayacak. Düşük fiyatlı cihazın, bu bilgiden yola çıkarak, iPhone X'ten ziyade iPhone 8 kamerasına yakın olacağı düşünülüyor.

Ming-Chi Kuo, bu cihazın tahmini olarak 600 ' 700 dolar aralığında bir fiyata sahip olacağını söylüyor. İnsanların, düşük fiyatlı iPhone'u diğerlerine göre boyutu dolayısıyla tercih edeceği düşünülüyor.





PAYLAŞ