Ucuz iPhone'dan kötü haber! - Haberler - indir.com

Ucuz iPhone'dan kötü haber!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 14:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Eylül ayında çıkması beklenen yeni iPhone modellerinden ucuz iPhone’la ilgili üzücü haber geldi.

Apple’ın bu yıl piyasaya 3 yeni iPhone modeli süreceği artık kesin olarak biliniyor. Hatta bu yeni modellere ilişkin olarak, birçok kez bilgi sızıntısı da oldu. Yeni iPhone modellerinin normal şartlarda Eylül ayında tanıtılacağı da kesin olarak bilinen bilgiler arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz aylarda çıkan bir haberde, ucuz iPhone modelinin diğer 2 modelden sonra tanıtılacağı bilgisi sızdırılmıştı. Şimdi elde edilen bilgiye göre de ucuz iPhone modelini bekleyenler, Ekim ayına kadar sabretmek zorunda kalabilirler.

Ucuz iPhone'un özellikleriyle ilgili bilgi geldiUcuz iPhone'un özellikleriyle ilgili bilgi geldi

Ucuz iPhone modelinin çıkışı, Ekim ayının sonunu bulabilir

Bu yıl çıkacak olan 3 iPhone modelinden birisinin diğer ikisine göre daha ucuz olacağı biliniyor. Bunun nedeni ise diğer iki modelde OLED ekran kullanılırken, bu modelde LCD ekranın tercih edilmiş olması. Bir diğer neden olarak da arka kasasında dayanıklı çelik yerine, alüminyum malzeme kullanılması olarak gösteriliyor. Onun dışında bilinenlere göre diğer modellerden pek bir eksiği olmayacak. Örneğin cihazların üçünde de Face ID desteği olacak. Ucuz iPhone’da, ana kamerada tek sensör yer alacağı da sızdırılan bilgilerden bir tanesi.

Ucuz iPhone’un geçtiğimiz aylarda diğer modellerden daha sonra çıkabileceği bilgisi sızdırılmıştı. Son olarak ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından verilen bilgilere bakılırsa, bu süre Ekim ayının sonuna kadar uzayabilir. Normal şartlarda üç modelinde Eylül ayında görücüye çıkması bekleniyordu. Bununla beraber bu yıl çıkacak olan iPhone modellerinde, Apple Pencil uyumluluğunun yer almayacağı söyleniyor.



PAYLAŞ