Ücretsiz Yarış Oyunu: Race Of Champions (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Yarış Oyunu: Race Of Champions (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Invictus Games Ltd. tarafından geliştirilen Race Of Champions, hız yapmayı seven mobil kullanıcılara önereceğimiz ücretsiz bir araba yarışı oyunudur. Yapımda dünya şampiyonlarıyla birlikte yarışarak heyecan dolu dakikalar geçirebilirsiniz.

Gerçek ve lisanslı yarış arabalarının bulunduğu oyunda sonuncu gelenin elendiği turnuvalara katılabileceğiniz gibi yarış pistlerine çıkarak birinci olmak için mücadele edebilirsiniz.

Race of Champions

Gerçek dünyadaki yarış pistleriyle birebir tasarlanmış pistlerin yer aldığı oyunda gerçekçi bir yarış deneyimi sizleri bekliyor. Grafikler ve araba modellemeleri yönünden tatmin edici bir oynanışa sahip olan yapımda pistler, sürücüler ve garajlar da oldukça detaylı bir şekilde tasarlanmış.

Oyunda aracımızı farklı kamera açılarından kontrol edebileceğimiz gibi yarış esnasında aracımızın aldığı hasarları da gerçek zamanlı olarak görebiliyoruz. 3 farklı kontrol sisteminin kullanıldığı oyunda bu kontrollerden dilediğinizi seçerek oyunu oynayabilirsiniz.

Race of Champions

Şampiyon, Düello ve zamana karşı olmak üzere 3 farklı oyun modunun da yer aldığı yapımda KTM X-Bow, VW Scirocco, RX-150, F solüsyonu Prototip, ROC Araba, VW Polo R, Skoda Fabia S2000 gibi 6 resmi yarış arabası bulunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android veya iOS cihazınızda oynayabileceğiniz araba yarışı oyunu Race Of Champions'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştiricinin yayınladığı tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Race of Champions Oynanış Videosu


PAYLAŞ