Ücretsiz Wifi Noktası Bulabileceğiniz En İyi Uygulamar  - Haberler - indir.com

Ücretsiz Wifi Noktası Bulabileceğiniz En İyi Uygulamar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 12:44:39
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Yurt dışındayken GSM operatörünüzün sunduğu internet paketleri size maliyetli geliyorsa, mobil internet kotanızı doldurduysanız ya da düşük miktarda internet paketiniz kaldıysa çözümü ücretsiz Wi-Fi bağlantılarında arayabilirsiniz. Aşağıda yer alan uygulamalar sayesinde gittiğiniz ülkelerdeki wifi noktalarını görebilirsiniz sadece bu değil uygulama içerisinde bağlantı şifresi ve adı da yer almaktadır. Bu sayede internet bağlantınızı kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bu uygulamlar için android sürümünüzün 4.4.4+ üzeri olması gerekmektedir. İşte O Uygulamalar;

Swift Wifi

Bu uygulama sayesinde bulunduğunuz ortamdaki kayıtlı tüm wifi şifrelerini görebilirsiniz. Bazı şifreler yanıltıcı olabilir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

TTNET Wifi Nerede?

Bu uygulama ile hiç zorluk çekmeden bulunduğunuz ortamdaki kafelerin wifi şifrelerini bulabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Wiffinity

Bu uygulama diğerlerine göre biraz daha sağlamdır yurt dışındaki birçok kafelerdeki bağlantı şifrelerini bullabileceğiniz en iyi uygulama diyebilirim.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 





PAYLAŞ