Ücretsiz Sosyal Finans Uygulaması: invstr (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Sosyal Finans Uygulaması: invstr (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Londra merkezli bir şirket olan Invstr'ın İstanbul'daki 12 kişilik ekibi tarafından geliştirilen ve kullanıcıların finansal bilgiye erişimini daha kolay hale getirmeyi hedefleyen mobil uygulama invstr, ücretsiz olarak kullanıma sunulan sosyal odaklı bir finans uygulamasıdır.

Şimdilik sadece iOS platformunda indirmeye sunulan invstr uygulamasının iki amacı var. İlk amacı; bireysel kullanıcıların finansal bilgiye erişimini sosyal bir şekilde almalarını sağlamak, ikinci amacı ise yatırımı bireysel olarak yapılabilecek şekilde konumlandırmak, yatırımla ilgili konuların paylaşılmasını ve kullanıcılar arasındaki görüş alışverişinin önünü açmak.

investr

Tüm geliştirme çalışmalarının Türkiye'de sürdürüldüğü invstr, 12 kişilik ekip tarafından geliştiriliyor. Firmanın kurucusu ise JPMorgan Chase ve Deutsche Bank gibi şirketlere finans kariyerine sahip olan Kerim Derhalli.

Daha çok sosyal yönüyle ön plana çıkan invstr, yakın bir gelecekte bireysel yayıncılara yönelik bir platform da sunacak. Şu an test aşamasında olan bu platform üzerinden kullanıcılar finans piyasaları hakkındaki görüşlerini paylaşabilecekleri gibi aynı zamanda da paylaşımlarından para kazanabilecekler.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone veya iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal finans uygulaması invstr'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, uygulama için yayınlanan invstr tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Sosyal Finans Uygulaması Invstr Tanıtım Videosu


PAYLAŞ