Ücretsiz Sonsuz Koşu Oyunu: Endless Balance (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Sonsuz Koşu Oyunu: Endless Balance (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İlginç sonsuz koşu oyunlarına imza atan Tapinator bu defa Endless Balance adını verdiği yeni bir oyun ile App Store'daki yerini aldı. Retro tarzındaki grafikleriyle dikkat çeken oyunda tek ayak üzerinde duran bir karakteri yönetiyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen oyunda tek ayak üzerinde duran bir karakterin üzerinde durduğu ağaç göğe yükselmekte ve yükseldikçe de karşısına çeşitli tehlikeler çıkmakta. Bizim görevimiz ise karakterimizin bu tehlikelerden kaçınmasına yardımcı olmak.

Endless Balance

Ağaç yükselirken karşımıza tehlikeli goriller, ateş eden helikopterler, şimşek atan Zeus ve buz kütleleri atan kardanadamlar çıkıyor. Bu tehlikelerden kaçınmak için zıplama ve çökme hareketlerinden faydalanacağız.

Oyundaki en temel amacımız ise; ağacı en yükseğe çıkarmak. İlerledikçe hızlanan bir tempo bulacağınız oyun da yeni mesafeler kat ettikçe yeni karakterlerin kilidini de açabiliyoruz.

Son derece eğlenceli bir sonsuz koşu deneyimi yaşayabileceğiniz Endless Balance adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştiricinin yayınladığı Endless Balance oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Endless Balance Oynanış Videosu


PAYLAŞ