Ücretsiz PES 2019 Steam'de Yayınlandı - Haberler - indir.com

Ücretsiz PES 2019 Steam'de Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının futbol kategorisinde bilinen isimlerinden olan PES serisinin en son sürümü olan PES 2019 ücretsiz olarak yayınlandı. Konami’nin her sene gerçekleştirmiş olduğu ücretsiz sürüm olan Lite sürümü için PES 2019 Lite resmi  olarak yayınlandı. FIFA 19 ve PES 19 gibi normal sürümlere çok büyük paralar ödemek istemiyorsanız, Konami’nin sunmuş olduğu ücretsiz PES 2019 Lite oyununu indirerek futbol deneyimini keyifle yaşayabilirsiniz.

PES 2019 demo nasıl indirilir? Hangi platformda işlemler nasıl yapılacak?PES 2019 demo nasıl indirilir? Hangi platformda işlemler nasıl yapılacak?

PES 2019 Lite Ücretsiz İndirebilirsiniz

Açılımı Pro Evolution Soccer serisi olan PES’in yayıncısı Konami tarafında birkaç senedir tam sürüm PES oyunlarının yanı sıra bir moda sahip olan Pes Lite versiyonunu oyunculara sunuyor. Bu Lite sürümü tamamen ücretsiz olması ile dikkat çekerken bu kapsamda birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Ayrıca Lite sürümlerinde sadece MyClub modunun yer aldığını belirtelim. PES 2017 ve PES 2018 sürümleri sonrasında benzer bir hamleyi PES 2019 içinde yapan Konami bu noktada PES 2019 Lite sürümünü piyasaya sürdü. İçerisinde sadece MyClub modunu içeren oyunda yeteneklerinizi geliştireceğiniz antreman modu haricinde offline mod karşılaşmaları için ek özellikler de yer alıyor.

Özellikle FIFA ile sıkı bir rekabette olan PES serisine olan ilginin son dönemlerde azalmasından sonra ücretsiz sürümler ile oyun severlerin gönlünü almaya devam ediyor. Bu sayede Konami tekrar bir oyuncu kitlesi yakalarken yüksek rakamlar ödemeden PES deneyimini Pes 2019 Lite ile sağlamış oluyor. Sizlerde bilgisayarınızın teknik detayları yetiyorsa, Steam üzerinden PES 2019 Lite sayfasına erişerek söz konusu oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bakalım PES’in bu yeni ücretsiz sürümü oyuncuları kendisine çekmeye yetecek mi göreceğiz. Lite sürümünün şuan için sadece PC’de olduğunu belirtelim.


PES 2019 bedava oluyor!PES 2019 bedava oluyor!

PAYLAŞ