Ücretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponu - Haberler - indir.com

Ücretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-24 12:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Rocket League ücretsiz erişime açık oldu. Epic Games Store, Rocket League'i kütüphanesine ekleyen her oyuncuya 60 TL indirim kuponu dağıtıyor.

Dünyanın en popüler oyunları arasında gösterilen ve çok sevilmiş olan Rocket League artık oynaması ücretsiz hale geldi. Yapımcı şirket Psyonix, Rocket League'in bugün itibarıyla hem PC hem de konsol tarafında ücretsiz olarak oynanabileceğini açıkladı.

Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine Epic Games mağazasında ücretsizRailway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine Epic Games mağazasında ücretsiz

Rocket League indirmi linkleri

Epic Store'dan 60 TL kupon fırsatı

Rocket League'in ücretsiz olması ile birlikte Epic Store'dan güzel bir haber daha geldi. Epic Store'da Rocket League'i kütüphanesine ekleyen her oyuncuya şu an da 60 TL'lik kupon dağıtılıyor. Kampanya önümüzdeki bir ay boyunca geçerli olacak, yani 23 Ekim'e kadar vaktiniz var.

Epic Store tarafından dağıtımı yapılan yeni kuponların geçerlilik süresi 1 Kasım tarihine kadar. Fakat bu kupon 19 Kasım'da çıkacak olan Cyberpunk 2077 oyunu için kullanılamıyor. Ayrıca daha önceden kullanmadığınız kuponlarınız var ise bu yeni kuponu onlarla birleştiremiyorsunuz. Son olarak minimum satın alma limiti yine 80 TL olarak belirlenmiş durumda.

Epic Games mağazasında şu an da önemli bazı indirimler de var. Örneğin Red Dead Redemption 2GTA 5Borderlands 3Detroit: Become HumanMetro Exodus şu anda indirimde ve 60 TL'lik kuponlarınızı bu oyunlarda kullanabilirsiniz.



PAYLAŞ