Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz? - Haberler - indir.com

Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 11:02:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Ücretsiz Netflix üyeliği isteyenler, EkşiSözlük'te ilginç bir kampanya başlattı. Sözlük yazarlarının yararlandığı bu uygulama sayesinde, aylık Netflix üyeliği tamamen ücretsiz alınabiliyor. Günümüzde oldukça popüler hale gelen bu platformda nasıl ücretsiz üyeli alınabilir?

Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?

Sözlük üyelerinin detayları bir şekilde açıklaması üzerine, çaylak olmayan kişiler, tüm üyeler ücretsiz Netflix üyeliği alabiliyorlar. Ortak olarak Netflix kullanırlarsa, bu kodları birleştirerek ücretsiz üyeliklerini 4 ay kadar sürdürebiliyorlar. Peki bu üyeliği almak için neler yapmanız gerekiyor? Öncelikle kampanyanın yer aldığı başlıkta gönderi yazmanız ve entry numarası ile birlikte son üç rakamını kullanmanız gerekiyor. Tabi bu olayın başlaması ile birlikte birçok kişi olayın doğruluğunu ve Netflix'in gerçekten böyle bir kampanya yapıp yapmadığı sorgulanmaya başladı. Eğer siz de sözlükte yazar iseniz, bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Kısa mesajlarınızı, Windows 10 ile yönetebileceksinizKısa mesajlarınızı, Windows 10 ile yönetebileceksiniz

Netflix nedir?

Amerika 'da hayatına bir DVD kiralama şirketi olarak başlayan Netflix, DVD sektörünün yavaşlamasının hemen ardından video içerikleri yayınlamaya başladı. CES 2016'da yaptığı açıklamaya ile birlikte Netflix tüm dünyaya açılma kararı aldı.  Türkiye'de yayına başlaması ile birlikte 1 saat içerisinde 7000'in üzerinde üyeye ulaştı. Üyelik kapsamındaki kullanıcılar çevrimiçi olarak Netflix arşivindeki filmleri ve dizileri izleyebiliyordu.  Netflix'in ardından Amazon Prime, Hulu gibi birçok çevrimiçi video izleme sistemi ortaya çıktı.

Netflix Originals olarak isimlendirilen bu platform, kendine özel dizi ve programların hepsi belirli bir senaryo yapısı ve hedef kitlesine özel bir şekilde yazılıyor. Netflix benzer servislerin aksine uygulama üzerinden çalışıyor. Uygulama oldukça geniş bir cihaz yelpazesine sahip. Televizyon, mobil, cihaz ve bilgisayar gibi aletlerin üzerinden izlenme imkanı sunuyor. Televizyondan izlemeniz için; Smart TV, PlayStation 3/4, Xbox One/360, AppleTV gibi cihazlara sahip olmanız gerekiyor. Netflix kullanıcılarına temel, standart ve özel olmak üzere üç adet üyelik planı sunuyor. Tüm planlarda kullanıcılar diledikleri film, dizi ve videoyu izleme hakkına sahip olabiliyorlar. 

Temel Üyelik

  • Aynı anda tek cihazın izlemesine imkan verilir.
  • SD yayın
  • 15.99 Türk Lirası

Standart

  • Aynı anda iki cihaz izlemesine imkan verilir.
  • HD yayın
  • 27.99 Türk Lirası

Özel

  • Aynı anda dört cihaz kullanabiliyor.
  • HD ve Ultra HD yayın
  • 39.99 Türk Lirası

 


Tor Browser ile İnternette Sürekli Anonim kalmak mümkünTor Browser ile İnternette Sürekli Anonim kalmak mümkün
Tesla'nın yöneticisi Elon Musk yolun sonuna geldiTesla'nın yöneticisi Elon Musk yolun sonuna geldi
7 Yaşındaki Çocuk iPhone Ebeveyn Denetimini Hackledi7 Yaşındaki Çocuk iPhone Ebeveyn Denetimini Hackledi

PAYLAŞ