Ücretsiz Müzik Keşif Uygulaması: SoundWave - Haberler - indir.com

Ücretsiz Müzik Keşif Uygulaması: SoundWave

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Müzikseverlerin dinledikleri şarkıları paylaşmalarına ve ağlarındaki kişilerine dinlediklerini de takip etmelerine imkan tanıyan ücretsiz müzik keşif uygulaması SoundWave, Türkiye'de 40 bin kez indirildi.

İrlanda'nın başkenti Dublin'de kurulan ve 180 ülkede toplam 850 bin kez indirilen SoundWave, 12 farklı dil desteği ile Android ve iOS platformlarında yayınlanmasının yanında 2013 yılında Apple'ın en iyi uygulamaları listesinde yer almıştır. Türkiye'de 40 bin kez indirilen uygulama, benzerlerinden farklı olarak sadece müzik kayıtlarına bağlı bir mobil müzik dinleme olmamasının yanında tam anlamı ile sosyal bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Müzikseverlerin yeni müzikleri keşfetmesine, paylaşmasına ve benzer müzik zevklerine sahip kullanıcıların yerel veya küresel olarak birbirleri ile etkileşim içerisinde olmasını amaçlayan uygulama bu sayede her geçen gün artan kullanıcı kitlesine sahip olmakta. Ayrıca Youtube veya Spotify gibi platformlar gibi farklı uygulamalarda dinlenen müzikleri, uygulamayı kullanan kişilerin görebiliyor olması da SoundWave'in en önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Dünya çapında daha çok müziksevere ulaşmayı ve kullanıcıların birbirleri ile daha fazla etkileşim içerisinde olmasını hedefleyen SoundWave, ayrıca kullanıcıların dinledikleri müziklere yorum yazabilmesini de sağlamaktadır. 

Soundwave Music MapAyrıca geçtiğimiz günlerde kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre geliştirilen müzik haritası (Music Map) özelliği sayesinde de kullanıcılar, çevrelerindeki kişilerin ya da arkadaşlarının hangi şarkıları nerede dinlediklerini de harita üzerinde görerek işaretleyebiliyorlar.

Eğer sizde yeni müzikler keşfetmek ve bu müzikleri arkadaşlarınız ile paylaşmak istiyorsanız tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınıza yükleyebileceğiniz SoundWave uygulamasını aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilir, uygulama için özel olarak hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Soundwave Music Discovery Tanıtım Videosu


PAYLAŞ