Ücretsiz Kişisel Radyo İstasyonu Omny - Haberler - indir.com

Ücretsiz Kişisel Radyo İstasyonu Omny

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Okumayı sevmeyen mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz iPhone uygulaması Omny, mobil cihazınız üzerinden bildirimleri, radyo programlarını, müzikleri ve hatta e-posta iletilerini size sesli olarak aktarabilen kişisel bir radyo uygulamasıdır.

Avustralya'lı 121cast Pty Ltd girişimi tarafından hazırlanan ve web üzerinde de kullanılabilen Omny sayesinde hem web üzerinden hem de iPhone telefonlarınızdan gelen bildirimleri, müzikleri, Facebook bildirimlerini, e-posta iletilerini ve podcast'leri sesli olarak alabilirsiniz.

Omny

İnternet tarayıcınız üzerinde de pek çok yayını dinlemenize imkan tanıyan Omny, herhangi bir sitedeki makaleyi okumak ya da herhangi bir şeyi izlemek yerine dinlemeyi tercih edenler için de büyük kolaylık sağlıyor. Uygulama içerisinde yer alan Explore özelliğini kullanarak güvenilir kaynaklardan farklı kategoriler altında listelenmiş olan haberleri ya da podcast yayınlarını takip edebilirsiniz.

Omny

Popüler olarak kullanılan iTunes, Spotify ve 8tracks gibi uygulamalar ile entegre bir şekilde de çalışabilen Omny, burada yer alan müzikleri çekerek uygulama içerisinde oynatmanıza da imkan sağlıyor.

Şu için sadece Avustralya'daki iPhone kullanıcılarına sunulan uygulamayı denemek isteyenler iTunes hesaplarının bağlı olduğu ülkeyi değiştirerek, aşağıdaki indirme linki aracılığıyla Omny'yi ücretsiz olarak indirebilirler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ