Ücretsiz Hızlı Yarış Oyunu: Permutation Racer - Haberler - indir.com

Ücretsiz Hızlı Yarış Oyunu: Permutation Racer

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Oyun geliştiricisi Big-Robot tarafından geliştirilerek masaüstü bilgisayar kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Permutation Racer oyununa ait detaylar ile oynanış videosunu haberimizde bulabilirsiniz.

Windows ve Mac OSX işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynanabilen ve oldukça kavisli haritalara sahip olan Permutation Racer oyununda hız, eğlence ve heyecanı bir arada bulabilirsiniz. Oyunculara hızlı bir yarış deneyimi yaşatan oyunda uzay mekiği benzeri bir hava aracına pilotluk yaparak karşınıza çıkan engeller ile farklı tasarlanmış duvarlara çarpmadan size verilen süre içerisinde kontrol noktalarına ulaşmanız gerekiyor. Oyun içerisinde ulaştığınız her kontrol noktasından geçtikten sonra bir sonraki bölüme geçmiş oluyorsunuz. 

Ayrıca hava aracıyla ilerlerken karşınıza çıkan öğeler ile bonusları toplamayı unutmayın. Çünkü bu öğeler hem aracınızı güçlendirerek hızına hız katacak hem de size puan kazandıracaktır.

Eğer sıra dışı bir yarış oyunu oynamak istiyorsanız oyun hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Permutation Racer tanıtım videosunu önce izlemenizi ve daha sonra oyunu sitemiz üzerinden masaüstü bilgisayarınıza indirip kurarak oynamanızı tavsiye ediyoruz.




Permutation Racer Tanıtım Videosu


PAYLAŞ