Ücretsiz Google Stadia nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Ücretsiz Google Stadia nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-19 14:33:21
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Nasıl Yapılır?

YouTube’un reklamsız izleme, arka planda dinleme ve içerikleri indirme avantajlarını sunan abonelik modeli YouTube Premium, abonelerine 3 aylık ücretsiz Stadia Pro fırsatı sunuyor.

Google’ın oyun oynama platformu olan Stadia, internet üzerinden video oyunları oynamanızı sağlıyor. Stadia sayesinde video oyunlar; yükleme, indirme ve güncelleme gibi aşamalar olmadan internet üzerinden oynanabiliyor. Stadia, oyunları doğrudan masaüstüne, dizüstü bilgisayarına, uyumlu telefona veya tablete aktarır ve uyumlu cihazlar üzerinden video oyunları oynamaya imkân tanır. Stadia üzerinden video oyunları HD oynamak için saniyede minimum 10 Mbps, 4K oynamak için ise saniyede minimum 35 Mbps internet hızı önerilmektedir. Platformu kullanabilmeniz için aylık 9,99 Dolar ödemeniz gerekiyor. Stadia’yı denemek isterseniz platform size 1 aylık ücretsiz deneme imkânı sunuyor. YouTube Premium ise şu anda abonelerine 3 aylık ücretsiz Stadia Pro deneyimi sunuyor yani Stadia Pro’nun sunduğu deneme süresinden 2 ay daha fazla.

Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!

9toGoogle5’te yayınlanan içeriğe göre Google, bu promosyonu yeni abonelerle sınırlamanın yanı sıra yalnızca şu ülkelerde promosyon sunmaktadır: ABD, Kanada, Fransa, Almanya, Macaristan, Hollanda, Norveç, Polonya, Romanya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık. Stadia platformu ülkemizde desteklenmiyor, bu sebeple promosyon ülke listesinde Türkiye’nin olmaması gayet normal.

Google Stadia ne zamana kadar ücretsiz?

YouTube Premium’un Stadia Pro promosyonunu, 31 Ocak 2022’ye kadar talep edebiliyorsunuz ancak promosyon 14 Şubat 2022’ye kadar geçerli. Yani 31 Ocak 2022 tarihinde talep eden bir kullanıcı, maksimum 14 Şubat 2022’ye kadar kullanabiliyor. Üç aylık deneme sürecinin ardından üyeliğinizi iptal etmezseniz, üyeliğinizin aylık 9,99 Dolar’dan ücretlendirileceğini unutmayın.


YouTube Premium istatikler sayfasını açtıYouTube Premium istatikler sayfasını açtı
Google Stadia sistem gereksinimleri nelerdir?Google Stadia sistem gereksinimleri nelerdir?
Google Stadia'ya Android TV desteği geldiGoogle Stadia'ya Android TV desteği geldi

PAYLAŞ