Ücretsiz fotoğraf kolajı yapılabilecek 5 site - Haberler - indir.com

Ücretsiz fotoğraf kolajı yapılabilecek 5 site

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 14:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günlük hayatımızda modern telefon kameralarıyla birçok etkileyici fotoğraflar çekiyoruz. Bu fotoğrafları tek karede toplayabilir ve çevrimiçi albüm hazırlayabilirsiniz. Bununla birlikte farklı kolajlarla albümünüze renk katabilirsiniz.  Kolaj sayesinde fotoğraflarınızın kaybolma olasılığını azaltabilir ve tek karede birçok fotoğrafınızı görebilirsiniz. Kolaj yapabilmek için birçok farklı internet sitesi mevcut , bunlardan bazıları şöyle;

Ücretsiz fotoğraf kolajı yapılabilecek siteler

PhotoCollage

Kolajınızı baştan aşağı kendinizin yapmasına imkan veren bu programla görsel efekt vererek büyütme ve küçültme işlemi yapabilirsiniz. Bununla birlikte fotoğrafınızı sosyal medyada paylaşabilmeniz için tuval boyutunuzu seçebilirsiniz.

Canva

Broşür, site afişleri ve grafik tasarımı amacıyla oluşturulan site kolaj konusunda da kendini geliştirmeyi başardı. Bünyesinde pek çok fotoğraf düzeni ve tema bulunduran site arka plana desen veya renk yerleştirmenize imkan veriyor. Bu siteyle fotoğraflarınızın kalitesini düzenleyebilir çeşitli simge ve çizimler ekleyebilirsiniz.

BeFunk

Basit arayüzü ile kullanımı kolay olan sitede çeşitli kolaj seçenekleri mevcut. Kolajınızın arka planına desenler koyabilir hazır metinler ve konuşma balonları ile kolajlarınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Fotor

Temaların kategorisel olarak ayrıldığı Fotor'da klasik sanatsal funky veya eğlenceli gibi tema seçeneklerini kullanmanıza izin veriyor. Birçok çıkartmaya sahip olan Fotor' la dilediğiniz görseli arka plana koyabilirsiniz.

Fotojet

Diğer sitelere göre duygusallığı fazla olan bu site  genel olarak kategorilere ayrılmış durumda. Klasik temayı seçmeniz durumunda size uygun çıkartmalar, arka plan ve yazı stilleri sunuyor.Bunun yanında zevkinize uygun olan çıkartmaları seçebiliyor kolajınıza renk katabiliyorsunuz.





PAYLAŞ